JA HOGY AZ AK NEVŰ GITT-EGYLET SZERINT!!! =)) Az előválasztás kizárólag a baloldal belső harcait leplezni próbáló castingnak tekinthető, hivatalos jogi kötőerővel nem bír – fogalmazott lapunknak Szolomayer Balázs, az Alapjogokért Központ vezető elemzője, aki szerint egy baloldali színjátékot láthatunk, mivel a pártok a demokratikus választás szinte egyetlen elemét sem voltak képesek biztosítani.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Klubtag: A fidesz bármikor képes bármilyen aljasságra. Nagyon nagy összeharácsolt vagyonka a tét.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
A Fidesz a bugyutaságával segít

persze hogy kinek az egy nagyon fontos kérdés

Miközben a szereplők egymásnak estek, a megmondóemberek sem nyugszanak az állampárti propaganda is igyekszik. De nagyon. Persze túlkiabálni az előbbieket nem könnyű. A Párt központi napilapjában Szolomayer Balázs, az Alapjogokért Központ vezető elemzője mégis erre vállalkozott. Meg kell mondjam nem kis sikerrel. Ha lehet még ezeknél is nagyobb baromságokkal nyomul.
Nagyon nagy kérdés – sajnos nem vagyok optimista, tartok tőle, hogy túl sokan veszik be azt az idétlen maszlagot -, hogy milyen eredménnyel.
A „Mind jogilag, mind morálisan megkérdőjelezhető az előválasztás” címmel rittyentett szóhasmenés gazdag a bugyuta süketelésekben és az idétlen fröcskölődésben is. Zalán a két legnagyibb „ellenérve”:
egyfelől; „A szakember szerint téves az az elképzelés, miszerint az április országgyűlési választásokon egy az egy elleni küzdelem lesz a választókörzetekben, ugyanis a hat párt koalícióján kívül más formációk is jelen lehetnek a szavazólapokon”.
másfelől: „a jelöltekről a baloldaliak dönthettek kizárólag ”!!! =))
TJimmy
Savanyú a szőlő :D
Nagyon nem szeretik Fidesz -tájon. Megutáltatta velük a 2019-es önkormányzati előválasztás :D
Yoda69
Az persze nem volt megkerdojelezheto hogy elvettek a masodik fordulot. Az elovalasztas tulajdonkeppen nem mas, mint a 0.fordulo amivel a partok es a civilek felmerik az eroviszonyokat, es ennek megfeleloen keszulnek fel az egyfordulos valasztasra.
Peller Anikó
@RonaGyuri: "másfelől: „a jelöltekről a baloldaliak dönthettek kizárólag ”!!! =))"

Ezt szeretné a fidesz megetetni, de pont aktivizálják a szavazóikat, hogy a számukra kevésbé veszélyes konstelláció álljon fel a jövő évi választásra.
Klubtag
Mi az, hogy "jogilag"...milyen jogszabály tiltja az előválasztás intézményét, megszervezését, lebonyolítását és a született eredmények figyelembevételével a jövő évi választásokon a jelöltállítás eldöntését?
Peller Anikó
@Klubtag: A fidesz bármikor képes bármilyen aljasságra. Nagyon nagy összeharácsolt vagyonka a tét.
namihami
""...fogalmazott lapunknak Szolomayer Balázs, az Alapjogokért Központ vezető elemzője...""
Naná, hogy ezt mondja. Hiszen ki van fizetve. Ő is és a ""reális"" helyzetértékelése is. Nem lóláb, ménes...
kereső
Ha az MN ezt igy leirta, hogy "jogilag", akkor már kész a törvényjavaslat, amely valósággá teszi. Semmijen nem fog aludni valamelyik éjjel, hogy benyuthassa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.