A lila-fehér klub még nem nyert és kieső helyen áll, ez verte ki a biztosítékot a rappernél.

A Blikk cikke szerint nagyon felhúzta magát Curtis az Újpest sima, 3-1-es veresége után, melyet a Gyirmóttól szenvedett el a fővárosi csapat, és így az NB I. utolsó helyén állnak jelenleg. 

"Elmentek a k#rva anyátokba!" – Curtis is nagyon felhúzta magát az Újpest vereségén

Fotó: Facebook/Curtis

A lil-fehérek vergődését – ugyanis ebben a szezonban még nem nyertek, összesen van 3 pontjuk – már a szurkolók is nehezen viselik, a mostani vereség után egyenként hívták ki magukhoz a játékosokat és levetették velük a mezüket, a klubháznál pedig a vezetőségen kérték számon a gyenge szereplést.

Curtis (Széki Attila) született Újpest-szurkoló, őt sem hagyta hidegen kedvenc csapatának lejtmenete. A rapper két bejegyzésben is nekiment a csapatnak, az elsőben így:

Elmentek a k#rva anyátokba!!!

Talán én voltam az utolsók között aki kiállt értetek...EDDIG!

Nem vagytok méltóak az Újpest mezre!!!

Senkiháziak!!!

- írta indulatból. 

A második bejegyzésben már finomodott a megfogalmazás, ebben a következőt írta a rapper:

Szia Újpesti játékos... Rég beszéltünk,minden oké? fizu időben jön? Tudod miért írtam és ezt miért kérdem? Naaaa, nem azért csak ha már így itt vagyunk

- majd a folytatásban arról értekezett, hogy a játékosoknak már a pályára lépéskor eszébe kellene hogy jusson azon gyerekeknek az arca, akik példaképként tekintenek rájuk, és eszükbe kellene jutnia a szurkolóknak is, akik mindig ott vannak a lelátón.

Forrás: blikk.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az igazán hülye kizárólag az, aki ennek a pénzmosodának akár egyetlen pillanatát is komolyan veszi. A ""magyar futbal"" egy hatalom- és focimániás bolond házihobbija, amibe nem véletlenül öleti a tízmilliárdokat. Egy olyan ""bajnokságba"", aminek az eredményei egyrészt előre leosztottak, másrészt az egyik legkövethetlenebbül biztosít pénzkivevési lehetőséget.
A Fradi bajnoksága előre lezsírozott. Biztosít egy olyan ""szurkolótábort"", amelyik bármikor, bárhol bevethető, úgy hogy a kormány ne legyen kapcsolható az eseményekhez. A tv ostroma volt a tanulópénz.
A Vidi a házi focicsapat A PAFC a legtisztább ügy. Egyrészt a ""mosógép"", másrészt a házvégi telekre épített, ""ingyen"" bérbeadott, de mára százmilliárdokért teleépített beruházás lett. És, ha lejár az ingyenbérlet, akkor az, aki ráépített, vigyel---ha tudja.
Na, vajon mi lesz a telken levő pénzek sorsa?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.