Pedig egész életében ez volt az álma.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
büdös covid nácik...semmi jogalapotok nincs rá...mert oltottan is fertőztök...és az idős ,gyenge úgy is belehal-...veszély szempontjából semmi különbség nincs oltott és oltatlan között a másikra nézve...no majd ha ezt felfogjátok, akkor talán vége lehet a covid hisztinek..
PUMPED
Akkor menjen Miss Netherlands 2. helyezettje!!!
Pálinkás Pál
@Horizont: mondtam már, a sorsnál reklamálj...olyanok vagytok mint valami hülyék..mintha eddig halhatatlan lett volna az emberiség-...képzeld,50 felett vagyok, tehát nem a tini beszél belőlem...nem lennék oltásellenes sem, ha bármit érne...és főleg ,ha ti oltottak nem kapnátok plusz jogokat a semmiért!...az utlsó 5 áldozatot ideteszem...
30275 Férfi 61 magasvérnyomás-betegség, kóros elhízás, cukorbetegség
30274 Férfi 76 magas vérnyomás, cukorbetegség, daganatos megbetegedés
30273 Férfi 68 magasvérnyomás-betegség, krónikus obstruktív tüdőbetegség
30272 Nő 56 vérszegénység, magas káliumszint, Crohn-betegség
30271 Férfi 94 szívelégtelenség, magasvérnyomás-betegség
...aztán mondhatod melyik az, akinek a covid kellett a halálához?...és mindezt úgy..hogy elismerték, a lista nem a halál okát mutatja..csak azt hogy halálakor volt benne vírus...nos ezért vagytok számomra ostobák, és cseppet sem bánom hogy rettegtek a semmitől!
Pálinkás Pál
@Horizont: képzeld vazze...teljesen egészséges emberek is meg szoktak halni...és miért nem a másik néggyel példálózol? ja...és te írtál nekem...és ha baromságot, akkor válaszolni fogok..
sokanvagyunk
Beteljesült az álma, címlapokra került... - így még egy rút kiskacsának is sikerülhet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.