Sváby András elsők között, még februárban beoltatta magát és eddig szerencsésen el is tudta kerülni a koronavírust. Most azonban őt is elérte a betegség.

Sváby András koronavírusos, pedig be volt oltva: "Megmondom őszintén, többet vártam az oltásoktól"

Fotó: Sváby András/Facebook

Az ATV szerint kedd reggel már dolgozni sem ment. A tévés rosszul érzi magát, fáj a feje, rázza a hideg és az ízeket sem érzi.

"Megmondom őszintén, többet vártam az oltásoktól, de remélem, hogy megvéd a súlyosabb tünetektől. A környezetemmel ellentétben eddig megúsztam a betegséget, de most már tudom, milyen kiszolgáltatottság érzést okoz ez a vírus. Mindenki vigyázzon magára, és lehetőség szerint kerülje el a tömeget!"

– mondta Sváby András az ATV-nek.

A Heti Napló következő két adásában Vujity Tvrtko helyettesíti majd a műsorvezetőt. 

Forrás: 24.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Tudomásom szerint, ( Heti Naplóban közölte), kínai vakcinát kapott illetve elfogadta, pedig az ellenanyag termelést is vizsgálta a szervezetében. Nos ilyen a keleti szenteltvíz. Ráadásul Debrecenben ezt kell gyártani, az EU-s közös beszerzésű Pfizer vakcinát pedig a bűnöző román cigány lemondta! Úgyhogy a nyugat -európai szabad utazásnak is harangoztak "macera" nélkül, mivel EMA engedély a mai napig nincs! Lényeg, hogy a fideszes bűnözők megtollasodtak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@karma1: Akkor most utoljára...hátha megérted...engem sem érdekel ,ki oltatja magát, ki nem...engem az erőszakos hozzáállás idegesít ,amit az oltásbuzik előadnak, főleg úgy ,hogy az oltott is ugyanúgy fertőzhet...tehát ne ugasson senki nekem hogy , majd én eldöntöm hogy kockáztatok vagy sem!!! tehát meg kéne értenetek, mivel ugyanúgy fertőztök, legyen már kussolás az oltás mellett...mellesleg Magyarországon sem lenne még 100 halott sem szerintem, aki valóban a covidtól halt meg, mert semmi más baja nem volt...ja ...és az oltási igazolvánnyal az esetleges fertőzöttek vidáman terjeszthetik a vírust, mivel őket nem tesztelik.../ Európáról beszélek/..tehát szögezzük le...nekem az erőszakos oltatással ,meg a hazug pozitív diszkriminációval van bajom, ami ezzel jár..az oltott semmivel nem veszélytelenebb az oltatlannál, a másik emberre nézve...ergo az oltással magadat véded, az meg hadd legyen már a magánügyem,mekkora kockázatot vállalok!!! ami az átvészelést illeti...a fertőzöttek bő 80 %-a észre sem veszi...és 99,6 %-uk gond nélkül felépül belőle...az áldozatok,még így ,hogy sokat covid halottnak hazudnak..a világon 0,6 ezrelék...hát ez tényleg nagyon veszélyes...és ezért bedöntötték a világgazdaságot...
Pálinkás Pál
@karma1: nálad valami nagy bajok vannak...ki fikázik?? én?? én csak közlöm hogy a semmiért tartják karanténban Új-Zélandot...és evidens ,ha ilyen hülyék, akkor állják a költségeket...és én nem Aucklandról beszélek, mert nem ott élek, Európában ha oltott vagy,nem kell semmi teszt, vidáman fertőzhetsz kontinens szerte!!!
kissé felnőttem
na azért arra tessék figyelni nem vagyok virológus csak két lábon földön járó, viszont úgy mint a kenguruk nem tudok ugrálni. Az oltásról mindenki azt is elmondta,hogy attól max (MAX) nyomatékosítva. a lefolyása lesz ENYHÉBB .Focistásan,1-es 2- es vagy X arról nem szóltak ugyan, hogy bele is lehet ( vagy kell) halni . Ahány szervezet annyiféle variáció létezik valaki győz valaki veszít. Kit kéne okolni és miért is? banzáj hegyekkel, bulikkal, meccsekkel koncerttel tömeggel az esély maximálisan növekedhet lásd !!!Tegyél ellenne! védekezz! jogod van hozzá lehetőséged az kevésbé, mert buszon villamoson vonaton meg az egérlyukban is ott lehet a virus. bura alatt is
division
@Pálinkás Pál: Egy agresszív bunkó vagy, amolyan foci ultra. Azt hiszed értesz olyan dolgokhoz is, amikről csak olvastál eddig, de azokról is rossz helyen. Készül sógornőm új videója, ami a valóságról szól majd, a tényekről a coviddal kapcsolatosan, a halálozásokról, átlagokról, romba dönti majd a zavarodott agyad szüleményeit.
Pálinkás Pál
@division: kussolj...az olaszoknál is visszavett a kormány...németeknél, svájciaknál is...rogyadozik a covid kártyavár..még a végén sitten végzi a sok covid náci...ezért a közel 2 év szívatásért csúnyán meglakoltok majd...
division
@Pálinkás Pál: Neked kéne ott végezni a Gődény haveroddal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.