A zenész megdöbbent azon, hogy kiengedték az a három férfit, akik korábban 200 millió forintért zsarolták meg, és akiket az ő közreműködésével kaptak el a rendőrök.

A Blikk cikke szerint kiengedték azt a három férfit, akik megzsarolták Galambos "Lagzi" Lajost azzal, hogy 200 millió forintért az ellene folyó eljárást kedvezően tudják befolyásolni. A cikk szerint a zenész egyből jelezte a hatóságoknak, hogy zsarolni próbálják, végül az ő közreműködésével kapták el a társaságot, amelynek tagjai később beismerték a bűncselekményt. 

Lagzi Lajcsi és ügyvédje halálos fenyegetést kapott, a zenész korábbi zsarolóit kiengedték

Fotó: YouTube/TV2

A szabadulás hírét Lagzi Lajcsi úgy kommentálta a lapnak, hogy egyáltalán nem érzi magát biztonságban most, főleg, hogy nemrég fenyegető üzeneteket is kapott az ügyvédjével együtt. 

Nagyon meglepődtem. Nem tudom, ez mit jelenthet, talán hamarosan vádemelésre kerül a sor, elképzelésem sincs (...) Már egyeztettem a Nemzeti Védelmi Szolgálattal, amellyel korábban a nyomozás során is együttműködtem, és kértem egy személyes találkozót

- mondta el a Blikknek a trombitás.

Dr. Fröhlich Krisztián, Lajcsi ügvédje a lapnak elmondta, a csalók lebuktatása után több fenyegető sms-t is kapott, amely őt, a családját és ügyfelét is érintette. 

"Tévé- és sajtó nyilatkozás nincs, szét lesztek b*szva Lajcsival. G*ci, kaptok a pofátokra is! Lajcsit figyeljük, ráb*szik, meg te is doktor. Lajcsi mondja majd a szembesítéskor, hogy ő akarta az egészet"

- idézte az egyik üzenetet a lap.

Már a kapott üzenetek után felvetődött a lehetősége annak, hogy jogosult vagyok a tanúvédelmi programra, amely azt jelenti, hogy folyamatosan vigyáznak rám a nyomozók, nehogy bajom essen. Elgondolkoztam azon, hogy igénybe veszem. Akkor a gyerekeimmel egyeztettem, hogy ők mit gondolnak róla, de azt mondták, nem érzik úgy, hogy erre szükség lenne. Ők Budapesten élnek, a védelem pedig csak rám vonatkozna, így akkor úgy határoztam, nem kell. (...) Most, hogy tudom, szabadlábon van a zsarolóm, fokozott óvatossággal élem majd a napjaimat, és az biztos, hogy jobban figyelek mindenre

- mondta el Lagzi Lajos a Blikknek, és azt is hozzátette, egyelőre nem tudja, hogy indult-e eljárás az ügyben, mint ahogy arról sincs ismerete, hogy ki küldhette az sms-t, de arról sem rendelkezik információval, hogy a csalók elleni eljárás hol tart jelenleg. 

A lap az egyik érintettet, egy ügyvédet próbált megkeresni, akit szintén gyanúsítottként hallgattak ki korábban, ám az ügyvédi kamara honlapján található adatok szerint ismét aktív. A Blikk tájékoztatást kért a Központi Nyomozó Főügyészségtől is, amelynek közleménye szerint a nyomozás folyamatban van.

"A vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedéssel és más bűncselekménnyel gyanúsított személyek közül kettőnél bűnügyi felügyeletet rendeltek el – ami lehet házi őrizet vagy lakhelyelhagyási tilalom –, a harmadik pedig szabadlábra került"

- áll a főügyészség válaszában.

Forrás: blikk.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Kiengedték a 3 cigányt?! Ajajjjjjjjaj!
Manhattan
Tudom, hogy Lajcsi tömegigényt elégít ki, de én úgy érzem, a sok nyilatkozásával az emberek szimpátiájára hajt. Tele a hócipőm ezzel a magamutogató majommal már. Az öccse egy teljesen normális arc, egyszer láttam vele egy hosszabb interjút. A tehetségüket pénzre váltották - legalább nem apróra. De mondjuk Lajcsi el is mondta, hogy nem egy korszakos zenei tehetség, annak ellenére, hogy a trombitások 90%-át lefújta volna a színpadról. Láthattuk, bemutatták a lopását. Felesleges csűrni-csavarni.
fűre lépni szabad
Büdös cigány - mit az összes, mint Orbán!
Soha nem hallottam lagzi lajcsi - cigánybűnözőtől - semmit - hidd el, ezzel nem vesztettem semmit!
A büdös cigányok, meg a büdös zsidók Magyarország legnagyobb problémája!

Nem?
De!
fűre lépni szabad
Nem?
De!

Mesélj, te büdös zsidó Jézus (Isten fia Jézus) megöletéséről.
fűre lépni szabad
A cigányok az egész világon kakukkfókák.
Elbaszott egy fake népség a cigány.
Ki kell írtani őket a föld színéről!

Nem?
De!
Manhattan
@fűre lépni szabad: Bravó! Ez ám a keresztényi szeretet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.