AZ IGAZI VASTAGBŐR, DE A KIFEHÉRÍTÉS AZ STIMMEL!!! =)) Magyar Nemzet Polgári (???) napilap és hírportál A gazdaság kifehérítése és a korrupció visszaszorítása az ügyészség kiemelt célja – derül ki Polt Péter legfőbb ügyész beszámolójából, amelyet a napokban terjesztett az Országgyűlés elé. A dokumentumban egyebek mellett az olvasható, hogy nagy figyelmet fordítanak a költségvetési csalások felderítésére. Ezek száma egyenletesen csökken, de az ilyen ügyek bonyolultak, és új elkövetési formái is megjelentek.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az igazi vastagbőr, meg az érdekes véletlenek

Persze a KIFEHÉRÍTÉS – legalább is szándéka, pontosabban igyekezet – az egyértelmű

A Párt központi napilapja – valami fatális véletlen folytán pont most – látta fontosnak, hogy méretes cikkben foglalkozzon „Polt Péter legfőbb ügyész beszámolójából” vett idézetekkel!
A „Kiemelt cél a gazdaság kifehérítése” című irkodmány „ÚJ FORMÁI VANNAK A KÖLTSÉGVETÉSI CSALÁSOKNAK” alcímmel pont akkor élesedett, mikor „Új törvénytervezetet nyújtott be a kormány megbízásából Varga Judit igazságügyminiszter, amely többek közt előírná azt, hogy feles többség helyett csak kétharmados többséggel lehessen leváltani hivatalából a legfőbb ügyészt”!
Ami az „új elkövetési formáikat” illeti ebben vannak kétségeim, bár a mértéke és a pofátlansága az valóban új.
Azonban ami a KIFEHÉRÍTÉS-t illeti, az valóban egy releváns kifejezés a mai matyar rögvalóságra. Csak erre sokkal pontosabb kifejezés a „tisztára mosás”! A
Ráadásul az is igaz, hogy Polt-ék nem csak gazdasági értelembem művelik. S az is, hogy nem csak a Polték; az Orbán-i média is.
Ennek eklatáns példája a portál főoldali ajánlóban az ezt követő cikk: „NOVÁK MIKLÓS Képmutatás ”!! =))
Clavigo
Gondolom ,,mindenki visszatartotta a röhögést ( Petike is ),,mikor bejelentette a "" kiemelt célt "...
nezelodo
Az a kérdés, a fehérre meszelést felül, vagy alul kezdik, állami cégeknél, vagy a NER-en kívül esőknél? Valószínűleg ez utóbbira gondoltak, és a lendület még addig sem fog tartani, hogy a fidesz által állami, most már alapítványi feladatokat ellátó cégeknél megszüntessék a "minimálbér papíron, plusz százezer papír és szociális járulék és nyugdíjadó megfizetése nélkül, zsebbe" rendszert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.