Korábban nagy port kavart a hír, miszerint Marsi Anikó és Palik László útjai elválnak. Mint kiderült, a távolság, és kihűlt kapcsolatuk ellenére egy ideig keményen küzdöttek. Palik Lászlót azóta pedig több hölggyel is összeboronálták. Cservenák Alexandra és még Gelencsér Timi neve is felmerült.

Palik László nem Cservenák Alexandrával alkot egy párt, egy csinos ügyvédnő a választott
Fotó: TV2

A Story magazin információi szerint:

Bár mindenki úgy tudta, a válófélben lévő Palik László a volt exatlonos Cservenák Alexandrával alkot egy párt, a Story kiderítette: igazából egy sikeres és felettébb csinos ügyvédnő a tévés új választottja.

Szűk környezetük szerint igazán összeillő párost alkotnak. 

Laci kedvese egy igazán karakán jellem, aki tudja, mit akar, és pont ezért nagyon összeillenek. Mindketten igazi sportimádók, akkor érzik jól magukat, ha aktívan tölthetik a szabadidejüket. Mindemellett két karrierista emberről beszélünk, akik nagyon sikeresek a munkájukban, emiatt kölcsönösen fel tudnak nézni egymásra. Szóval nagyon passzolnak

– mondta a lapnak a pár egyik barátja.

Forrás: Borsonline.hu
Címlapkép: TV2

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
És kit érdekel hogy kivel dugsz Laci barát, de lehet az is, hogy alteregód ehhez is. Úgy látom a fotón, hogy nem csak a hajad hullik, jó volna az agyadat is ha néha barázdásítanád.
sokanvagyunk
Kapós a gyerek... - akarom mondani, kikapós.
simmering73
Szar ez a kapuzárási pánik, ugye Lacika?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.