A per már régóta húzódott, ritka a magyar közéletben, hogy egy botrány másodfokra eljusson.

Mint a Blikk is megírta, tavaly januárban kommentháború tört ki Tibi atya és Kulcsár Edina családja között, ami odáig fajult, hogy a Szabó-Kulcsár házaspár jogi útra tereltea dolgot.

Kétrendbeli becsületsértésért ítélték el Tibi atyát

Fotó: Facebook

A hatalmas követőtáborral rendelkező oldalon ugyanis kemény véleményt fogalmaztak meg a magyar sztárokról, konkrétan a pár gyereknevelési módszereit kritizálták, illetve arra tettek utalást, hogy Edináék a gyermekükkel reklámoznak bizonyos termékeket. Akkor a házaspár a Blikknek reagált a vádakra: elmondták, felháborítónak tartják, hogy egy olyan oldal rágalmazza őket, amely tizenéves gyerekeknek hirdeti, hogy a vedelés mennyire menő.

Első fokon a házaspár jött ki győztesen a Tibi atya nevű oldal szerkesztőjével szemben, és most a másodfokon is megnyerték a pert. A Tibi atya oldal üzemeltetőjét bűnösnek találták kétrendbeli becsületsértésben, és egy év időtartamban próbaidőre bocsátották. Az ítélet jogerős, fellebbezésnek nincs helye.

Forrás: Blikk.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fűre lépni szabad
Kétrendbeli? Én egyszer (de lehet, hogy többször is) vérig sértettem a világon élő összes embert, vagyis 7,8 milliárd rendbeli becsületsértést követtem el.
Persze, akinek nem volt inge nem vette magára - így csak kb. 7,7 milliárd embert sértettem vérig.
Igen, sajnos ilyen kevesen vannak, akik értik, amikor a Bibliáról beszélek :(

Hagyjuk a francba! Inkább emlékezzünk az édes gyerekkori álmainkra, pl. Ferrarival kukás autózni, vagy kamionozni, vagy a végtelenbe és még tovább.
A lányok meg? (túl nagy a rózsaszín köd, nem látok tisztán - egy is genderelmélet sokat segítene)

www.youtube.com/watch?v=BHRyMcH6WMM
division
@fűre lépni szabad: Tibi atya egy oldal, szerkesztővel, te viszont csak egy állandó névváltoztatással írogató valaki vagy egy anonim fórumon. Nem ugyanaz.
jesz
...mondom az uramnak: -Tibi! -szarban vagy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.