Nehéz időket él meg. 

Elsírta magát Széphalmi Juliska, aki az exe és a mostani pasija között őrlődik – videó

Fotó: Survivor

Az nlc.hu írta meg, hogy a Survivor utolsó összecsapása előtt egy-egy családtagjukkal találkozhattak a versenyzők: Széphalmi Juliska a kisfiát, Lacikát várta Dominikára, de helyette az új párja, Nagy Balázs érkezett.

Juliska ugyan örült neki, de nem bírta magában tartani érzéseit, és elmondta, hogy még a régi pasija iránt is táplál érzelmeket. 

“Ő nagyon szeret engem és számíthatok rá. (…) de nagyon kettős érzések vannak bennem, hiszen köztünk elindult talán valami, de rengeteg bizonytalansággal. És én nem voltam abban biztos, hogy ha vége van a Survivor-nek, innen hazamegyek, akkor hol is akarom folytatni. (…) A kisfiam mellett, aki még hiányzik, az Laci, a férjem, akivel úgy döntöttünk fél éve, hogy mi külön folytatjuk az életünket, de én minden nap rágondolok. (…) Nekem az otthont még most is ő jelenti. Ők jelentik. Laci és Lacika. Nekem ők a családom. (…) Idejött Balázs és nekem szembe kellett néznem saját magammal, hogy nekem ő mit jelent, és mit nem jelent, és ki az, aki meg sokat jelent. (…) Valójában a Balázs az egy szakasz volt az életemben, de tudom, hogy merre fele kell most már tartanom, és mi az, amit szeretnék ezután. És nagyon hiányzik a családom, Laci és Lacika”

– vallotta be a 29 éves Juliska Dominikán.

A Blikk megszólaltatta az időközben már hazatért Széphalmi Juliskát a Dominikán tett vallomásával kapcsolatban. Mint kiderült, az érzelmi hullámvasút a celeb versenyző hazatérése után sem ért véget számára, mivel nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan remélte, volt párja ugyanis továbblépett.

Amikor az adásban azt mondtam, nekem Laci és Lacika a családom, azt valóban úgy gondoltam. (…) Akkor azt gondoltam, ha hazajövök, szeretném újra megpróbálni. Megmenteni a házasságomat, hogy ismét családban élhessünk. Aztán szembesültem a rideg valósággal, hogy mi minden történt, amíg én távol voltam. Lacival már nem vagyunk együtt, de nagyon fontos ember az életemben

– árulta el a bulvárlapnak Széphalmi Juliska.

Forrás: nlc.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A pszichiátria pedig díszvendégének fogadta.
simmering73
Szerintem meg a pasik sírták el magukat, mert nem tudják merre meneküljenek előle.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.