Nagyon rossz helyzetben van az ex-tévés. 

Korábban már megírtuk, hogy az egykori tévésnek mindössze havi hatvanezer forint a keresete, ráadásul az is kiderült, hogy a felesége, Krisztina nagyon beteg.

Dömsödi Gábor felesége súlyos beteg, mégis ő tartja el az egykori műsorvezetőt

Fotó: Life TV

Dömsödi mindezt az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban osztotta meg kollégájával, majd a Blikknek is nyilatkozott.

"Sem a feleségem, sem én nem szeretek erről beszélni. A műsor felvétele előtt megbeszéltem Krisztával, mennyit mondhatok el, és csak annyi információt osztottam meg ebben a témában. Azért árultam el még ennyit is, mert Péterrel különleges a kapcsolatunk, rendszeresen érdeklődött a feleségem állapotáról, végig naprakészen nyomon követte a kezeléseket. Sok megpróbáltatás ért minket, én is túl vagyok egy infarktuson, de még élünk. Ez a történet nagyon sok tanulságot hordoz magában arról, milyen fontos a megelőzés, és hogy rögtön el kell menni orvoshoz, de a mostani egészségügyi helyzettel kapcsolatban is"

– mondta a Blikknek Dömsödi.

Az egykori tévés arról is beszélt a műsorban, hogy felesége a kezelések mellett is dolgozik. 

Hajdú rákérdezett, hogy a betegsége ellenére a felesége tartja-e el Dömsödit, aki erre igennel felelt.

"Arra van szüksége, hogy dolgozhasson, hogy lefoglalja a munka. Hogy hasznosnak érezhesse magát. (…) Azért még maradt annyi tartalékunk, amennyi biztosítja, hogy megélünk, de már nagyon sok nincs, a nyugdíjig kihúzzuk. Eladtuk a maradék telkeinket, eladtuk a mellettünk lévő házat, ami a miénk volt, ebből kihúzzuk, amíg nyugdíjas leszek"

– magyarázta Dömsödi a műsorban.

Forrás: Blikk.hu

Címlapkép: Life TV

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.