Olyan újságokat is olvasok, amelyek az enyémtől gyökeresen eltérő értékrendet képviselnek. Azt figyeltem meg, hogy a szélsőjobboldali publicisztikában érdekesen jellemzik az úgynevezett libernyákokat. Ha egyszer bíróság tárgyalná a szóhasználatukat, meg kéne különböztetni egymástól a fogalmakat és…

(Forrás: medianaplo.blog.hu, RonaGyuri által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na kérem ez egy echte „vak tyúk is talál szemet”

akár az övé a megfogalmazás, akár az idézetté (aki azért nagyon más kvalitás), vagy mástól vette, de ez nagyon ott van

Ráadásul ez a post „Médianapló - Az ellenzéki sajtóban miért használnak jiddis jövevényszavakat?” még Zöldi tanárúr szokásosainál is gyengébb. Túlzás nélkül állíthatom, hogy egyenesen egy gyémánt a hamuban. Vagy, hogy stílusos legyek a tehénlepény alatt! =))
Az az igazság, hogy már maga a gondolat sem piskóta: „A fogalmak kevésbé veszélyesek, hisz’ leginkább az iskolázottakhoz jutnak el, akik hajlamosabbak megfontolni a döntéseiket. Az igei állítmányok viszont ….”. Azonban ez a viszont „olyan cselekvésre ösztönöznek, ami könyvégetéssé, napjainkban könyvdarálássá fajulhat.” nagyon ott van!! =))

RonaGyuri
egyébként magának a cikknek is van saját tanulsága: az emberek egy igen nagy része tényleg nem érzékeli tudatosan az egyértelműen antiszemita gesztusokat. Pl. mikor Orbán uzsorásozik mindig simogatja az orrát! =))
Shikari
Bíróságot emlegetve ajvékolnak nyomiék? Ott tartunk, hogy nekünk, akik itthon vagyunk, meg akarjàk határozni, hogy milyen szavakat használjunk!
Nincs határa a libernyák pofátlanságnak és agresszivitásnak. Naponta köpjük le őket ezért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.