Hiába, a szerelem nem ismer határokat, Roger Waters 78 évesen egy 35 évvel fiatalabb nőbe lett szerelmes.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@RonaGyuri: A (számomra) igazán nagy albumjaikat még vele készítették. Persze, a Floyd az Floyd. De az a nézetem, mint a többi ""mamuttal"" is, hogy egy idő után már az új dolgaikban nagyon visszaköszön a régi. És ezt (én) leginkább az egyik évezredes favoritomnál érzem (Jethro Tull és Ian Anderson). Az utolsó 5 év lemezeit hallgatva nagyon dolgozik bennem az ""ezt már hallottam"" fíling. Persze, meghallgatom és kell, mert J.T., de ... Ahogy ez a többire is igaz. Rolling és társai.
Az életreszóló Beatles feloszlását (valahol) ezért fogadom és viselem el. '70-ben feloszlottak és kb. 7-8 évig ""utálták"" egymást. Aztán felkérték őket, nyilván nem fillérekért, de a Lennon mégis nemet mondott. Ami, szerintem, bölcs döntés volt. Évek óta nem zenéltek igazán együtt, hiányzott a KÖZÖS munka. Egy vagon pénzt kerestek volna persze ők is, de az igazi lóvé mégis a szervezőknél csapódott volna le. Így, véleményem szerint, inkább blama lett volna.
Viszont ebben az esetben ők maradtak az örök Beatles.
Mellékesen: volt szerencsém Bécsben McCartney koncerten lenni. A közönség (bőven voltunk) persze élvezte a Wings-es dolgait is, de amikor bejött egy 30-35 éves Beatles nóta, akkor nemcsak mi, vén f@szok, de a 8-10-15 éves gyerekek is kivülről nyomták. És ez a halhatatlanság.
namihami
@RonaGyuri: És a lényeg: Sok kárt már nem okoz a csajban!!!
RonaGyuri
@namihami: Hát azért a The Division Bell nagyon ott van.
Ott voltam a két gyermekemmel Wiener Neustadt-ban a reptéren.
Ami pedig az udvariatlan megjegyzésedet illeti fogalmam sincs Roger szexuális életéről, de ha a kora miatt gondolod, akkor szerintem tévedsz! =))
namihami
@RonaGyuri: Egyrészt 78 éves. (hetvennyolc, azért az már nem a férficsücs), másrészt a csaj se 16 éves. Tehát az is megjárta már a fadak útját.
De a döntőbbnek inkább a 78-at érzem...és így ez már inkább opti,izmus.
RonaGyuri
@namihami: bocs de lévén saját névvel és képpel szerepelek és mindig is diszkrét ember voltam nem szólok hozzá!! Igaz én csak a nyáron múltam 75! =))
namihami
@RonaGyuri: Én ""csak"" 66 vagyok, de azért egy 43 éves nőt már nem igazán mernék a ""nevemre venni"". Ugyanis visszaemlékszem a 43 éves saját és a 43 éves asszonykám igényeire és teljesítésükre. Nem szégyellem kimondani, a két adat nem teljesen fedi egymást. Miként abban se vagyok biztos, hogy a Mama örülne neki, ha ma is arra a teljesítményre kellene visszaállni.
De hozzáteszem a régi mondást: ""Csak az ostoba ember dicsekszik..."" vagy ""jó neked""...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.