A volt műsorvezető megerősítette a lapnak, hogy együtt vannak.

A Blikk cikke szerint alig néhány héttel azután, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea összeházasodtak, kiderült, hogy Magyarország leggazdagabb egykori gázszerelője volt feleségének is új párja akadt. 

A cikk szerint a Life TV-t üzemeltető  Media Vivantis Zrt. elnöke, Kelemen Beatrix már együtt él Budán Joshi Bharat műsorvezetővel, akinek amúgy szintén nemrég ért véget a 31 évig tartó házassága. 

A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket

- mondta el a lapnak Joshi Bharat.

Blikk: Joshi Bharat új párja Mészáros Lőrinc volt felesége

Fotó: YouTube/TV2

A Blikk úgy értesült, Kelemen Beatrix és Joshi Bharat a Life TV-nél került közel egymáshoz, és a lapnak egy forrás azt is elárulta, hogy nagyon örültek egymásnak, hogy van kivel megosztani a gondjukat, és a barátság szép lassan szerelemmé változott, és most

"láthatóan nagyon boldogok egymással."

Kelemen Beatrix és Mészáros Lőrinc 36 évnyi házasság után tavaly váltak el egymástól. Mészáros idén vette el az egykor szintén a Life TV-nél is dolgozó Várkonyi Andreát.

Forrás: blikk.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Hiába, na, a celebek idősebb korukban is egymásra találnak.
simmering73
Demcsák fiatalabb lett volna. Meg otthon is érzi magát az indiai folklórban.
Nyírfa
Beatrix jól járt. Egy lényegesen kellemesebb, civilizáltabb társ került mellé, nem mellékesen Bharat jó megjelenésű férfi.
Csizmás Kond
...ez olyan mint a légióban a fehérneműcsere...csak egymás között...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.