Helyre tette a gúnyolódó kommentelőket.

Varga Viktor élesen reagált a Himnusz-feldolgozása miatt őt támadó kommentelőkre: "Mocskolódjanak a kurváik ágyában"

Pár napja töltötte fel Varga Viktor a YouTube csatornájára azt a klipet, amit a Himnuszhoz készített, de ahogy az várható volt, hamar elszabadultak az indulatok a kommentelők között.

Varga Viktor ezért úgy döntött, hogy letiltja a hozzászólásokat, az Instagram-oldalán pedig azt is elmagyarázta, hogy miért tette ezt. 

"Ha értelmes és átgondolt kritikákat láttam volna, hagynám a komment lehetőségét. A vitában is hiszek, ott ahol van kultúrája. De: Miért kéne végig hallgatnom, hogy hogyan fuldoklik néhány ember a saját hányásában, ha ki lehet kapcsolni?! Tegyenek ők is így hogyha az én munkám nem tetszik. De engem senki ne kötelezzen semmire. Értem én, hogy ez a mai frusztrált emberek sportja, de mocskolódjanak ott, ahol annak helyet adnak. Például a kurváik ágyában, de ne az én munkáim alatt!"

- írta a zenész a közösségi oldalán.

Forrás: 24.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Aki Én: @Pálinkás Pál: @Nyírfa: Megnéztem, és bár nem kedvencem ez a fazon, semmi kivetnivalót nem látok az előadásában. Elénekli úgy ahogyan azt kell, az a bunkó aki a gyalázó kommenteket szórja alá, de ez igaz mindenkire aki ezt csinálja. Én sem megyek negatív kommentekkel gyalázni egy Kis Grofó dalt, csak mert a metal zenét szeretem, ellenben a metal zenét kritizálom amennyiben nem tetszik, de ott sem anyázva. Ez a buta és sötét emberek stílusa, akivel otthon nem foglalkoznak vagy nem foglalkoztak soha, vagy csak éppen unatkozik iskola után.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
A Himnuszt adtad elő, ráadásul megosztottad a nyilvánossággal.
Már mi a faszért ne lehetne elmondani, hogy szar lett?
Nyírfa
Kulturált válasz. A prostituáltak kurvának való átköltését Kazinczy Ferenc , foglalkozására nézve: nyelvújító hagyományozta rá Varga Viktorra, azzal a kikötéssel, hogy csakis érdemben, a vitakultúra szignifikáns fejlődése érdekében használhatja.
Varga Viktor, a XXI. század egyik, leginkább extravaganciájával feltörekvő celebe ennek a kikötésnek a mai napon eleget tett. Köszönjük fáradozását, egyben sikeres munkát kívánunk számára a kurvák világában. Ámen.
namihami
Mondja ezt az a bátor zenészóriás és Kazinczy-díjra méltó, aki a Himnuszt így és ilyenre ""dolgozta"" át.
namihami
@Pegero: 15.54:. Apró különbség, hogy az nem az osztrák Himnusszal művelte a ""csodát"".
Giovanni Alba
@Nyírfa: ma, 16:22
Vedd úgy, hogy szavaidat tapsvihar és lelkes ováció követte. (de tényleg)
Pálinkás Pál
de szívesen eligazítanám ezt a rasztahajú buzeránst...ott nem tudna letiltani...
Nyírfa
@Giovanni Alba: S a széles közönség soraiban feltűnik Demeter Szilárd porondmester, hogy Viktor kezét a magasba tartva ünnepelje a magyar kultúra ilyetén felemelkedését.
division
@Aki Én: @Pálinkás Pál: @Nyírfa: Megnéztem, és bár nem kedvencem ez a fazon, semmi kivetnivalót nem látok az előadásában. Elénekli úgy ahogyan azt kell, az a bunkó aki a gyalázó kommenteket szórja alá, de ez igaz mindenkire aki ezt csinálja. Én sem megyek negatív kommentekkel gyalázni egy Kis Grofó dalt, csak mert a metal zenét szeretem, ellenben a metal zenét kritizálom amennyiben nem tetszik, de ott sem anyázva. Ez a buta és sötét emberek stílusa, akivel otthon nem foglalkoznak vagy nem foglalkoztak soha, vagy csak éppen unatkozik iskola után.
jesz
baromarcúkám, hol is van az a qurva? annak ágyában még dícsérnélek is...(na jó...csak egy kicsit, de így?)
Levendula
Emlékeztek, amikor ez a cérnahuszár valamilyen éneklős versenyben sírva fakadt ???
Nyírfa
@division: Az előadásról is megvan a véleményem, de itt a kommentekre adott válaszára reagáltunk, amely kevésbé volt pátoszra hangolva.
division
@Nyírfa: Azt adta vissza amit kapott. Ilyen ez. Én sem kenyeret dobok vissza ha követ vágnak hozzám (Isten bocsássa meg szörnyű bűnömet) :-))
Dr. Proktor
@ESCOBAR: Vannak még páran, de ők többnyire normálisak...
Varga Viktor csak egy álmagyar, haja mint egy dél-amerikaié, arca mint egy tálibé, lelke meg a megfelelési kényszeré...
Néro
Hááát piciny szívem neked csak a ruhád Petőfis. Irodalmi műveket ne írj.
csipetke
Ez a Varga sose volt normális. Mennyi esze van az ilyen magamutogató,extrém külsejű seggfejnek,aki a Louvre-ban átugrik a kordonon,és megcsókolja a Mona Lisát?Elmebeteg
Aki Én
@division: Ez ízlés dolga. De. Ha egy előadó kiáll, előad valamit nyilvános helyen, akkor azt lehet kritizálni, neki kutya kötelessége elviselni. Ha erre nem képes, ne legyen nyilvános előadó.
Nyilván nem mindegy milyen stílusban kritizálsz, ebben egyet értünk.
Én sem megyek oda kritizálni, de alkalomadtán elmondom, hogy szerintem borzalmas lett. Erőltetett, túljátszott, sokszor egészen hamisnak hallom...
Az más kérdés, hogy rettentő ellenszenves is ez az ember, meg ahogy kikérte magának.
Ennyi.
Aki Én
@Pegero: Nem az első, hogy értelmetlen amit írsz.
Attól tartok, nem is az utolsó.
Annyi vigaszom maradt, hogy te szerencsére anyakönyvezett neveden írsz, szúnyogként egy cellából.
Mert gondolom a kép is rólad készült, te élősködő.
Nyírfa
@division: tegnap, 21.34

Ez biztosan azért, van, mert keresztény vagy. :)
Nyírfa
@ESCOBAR: ma., 6.45

Torokból nyomja, sem technikailag, sem hangterjedelemben nem alkalmas magasabb regiszterben énekelni, a hangjának nincs fénye, ebben közre játszik, hogy nem vezeti a levegőt, nem nyitja meg a lágy szájpadlását. Ez csak a hang.
Az előadás mesterkeltségéről már írtak a többiek. Ráadásul egysíkú, unalmas, a kardjelenet meg egyszerűen nevetséges.
Eladott Ország
A te kurváiddal kezdem b@zdmeg, te idióta! Anyád látott már hogy nézel ki te barom!
Baker
@Pegero: Szar lehet neked, ha ez a két alternatíva jutott :P
division
@Nyírfa: Nem lettem megkeresztelve, és nem is leszek már:-)
division
@Aki Én: Ez így van, lehet kritizálni ilyen esetben, de mint írod is, a stílus nem mindegy. Amúgy meg nem mondtam, hogy rokonszenves egy ember lenne, de volt egy elképzelése, előadta, és ugye mivel itt a Himnusz - ról van szó, nyilván az is megnézte, aki egy Kis Grofót klipet amúgy soha nem nyitna meg:-) Az nagy baj ha kulturált véleményre reagált így, de ismerve a magyarok zömét, ezt nehezen tudom elképzelni.
ESCOBAR
@Nyírfa: Nem csak én mondom, hogy jó, hanem egy zongorista is, akivel együtt dolgozott! Nála kezdett... Aztán Viktor később a zongoristát alkalmazta.
Nyírfa
www.youtube.com/watch?v=cPD0h5v8CK4

Nem a himnusz, de a hazánkról szól. Nekem ez tetszik, a tiszta hangok, a keresetlen előadásmód.
ESCOBAR
@Nyírfa: Hja! A tények makacs dolgok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.