Bár az Elk*rtukot még csak tegnap kezdték vetíteni a mozikban, sokan már ki is fejtették véleményüket az Internet Movie Database-en (IMDb), a legnagyobb filmes internetes adatbázisban.

Ezt elk*rták – botrányos értékelések, és nevetséges Fideszes próbálkozások

A film értékelése egyelőre 1,2-n áll a tízes skálán. Az 1,2-es érték úgy tevődik össze, hogy a véleményüket kifejezők 88,5%-a 1 pontra értékelték.

Ezt elk*rták – botrányos értékelések, és nevetséges Fideszes próbálkozások

Az Elk*rtuk összesen 1522 értékelést kapott, amelyek közül 3524 volt 1-es, vagyis a válaszadók mintegy 88,5 százaléka húzta le a filmet. Azonban, a kérdés jogos, hogy látták-e ennyien a filmet, vagy csak megy az adok kapok. Ugyanis a Fidesz egyik kedvenc provokátora, a saját Facebook oldalán kérte a követőit értékeljék a legjobbra a filmet, ám ez sokaknak nem sikerült.

Mutatjuk is:

Ezt elk*rták – botrányos értékelések, és nevetséges Fideszes próbálkozások

Képek: Facebook

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bélabácsi
Ezek a "birkák" képesek lennének az Iszlám állam harcosaira is szavazni, ha megkérnék Őket...Nemzeti-Birkák
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Ez több mint vicces. de inkább egy pontos látlelet.
Mutatja a fideszes hazug tempót, és a fideszes végtelenül ostoba sötétséget.
A filmre meg senki nem kíváncsi, ezért buszoztatják ingyen az embereket.
Macskaszem
@KisTehen: mi van??? Az tudjuk, hogy a vadpajtásoknál 10-es, meg a vérbuta fitymákoknál, de amúgy mindenki lesz@rja vastagon.
Toller Béla
Az összes körülményt figyelembevéve, nem fogom megnézni ! A film nagy művészet, aljas dolog választási propagandára használni állami milliókból ! És akkor most ez a propaganda hadjárat, hogy legalább megnézze valaki ...Mocskos rendszer még mocskosabb terméke, nem lehet jó ! Volt tíz évük egy rendes, átgondolt, kiérlelt, megbékélést hozó művészi feldolgozásra, erre most bedobnak valamit - amire őszintén nem vagyok kiváncsi. Nem lehet elfogadható !
fűre lépni szabad
A Magyar Hang filmkritikáját is érdemes elolvasni :)
jesz
Bede Zsolt mint véleményformáló, szavazást irányító? na marhajó...azt mégsem írom le, hogy a legbutább, inkább nem ő a legélesebb kés a fiókban, mégis vágni akar...
penege
@Toller Béla: minek kellett volna történni hogy megnézd? :D ha Oscar díjas lenne te akkor sem néznéd meg.
penege
ez a velünk élő történelem egy mozzanata. Én elhiszem, hogy fleto vagy mondjuk úgy az ellenzéki szimpatizánsok nem szívesen ülnek egy székben nézve hogy a kedvencük hogy alázza le magad. Mert ugye tény hogy hazudtak... tény hogy az embereket válogatás nélkül szétverték az utcán... Tény hogy azóta a baloldal nem tud lábra állni. Én még nem láttam, de megnézem már csak azért is mert ott voltam átéltem...
Bélabácsi
Ezek a "birkák" képesek lennének az Iszlám állam harcosaira is szavazni, ha megkérnék Őket...Nemzeti-Birkák
human
Én meg fogom nézni. Na azért pénzt nem fogok adni érte. Úgyis leadja majd a köztévé. A választásokig gondolom többször ismétlik majd.
Gauntlet
Azóta a Fidesz 1000* többet hazudott, embereket vonszolták el, a legvadabb kommunista időket idézik.
kulabombaafityiszre
@penege: A “szemkilövetős Gyurcsány” mítosza beleégett emberek tudatába, miközben egy tapasztalatlan, felkészületlen rendőrség állt szemben egy feluszított csőcselékkel, akiket naggyűlés címén Orbán odaszervezett a zavargások helyszínére, majd odadobta nekik a gyeplőt, hogy döntsék meg a rendszert. Nem Gyurcsány lőtte ki senki szemét, hanem a képzetlen, felkészületlen rendőrök. Ilyenkor a rendőri túlkapások vezetőit és elkövetőit felelősségre vonják, de végeredményben ezek az emberek megvédték az alkotmányos rendet egy szervezett puccsal szemben. Egy kőkemény harcban.

A zavargások és a rendőri oszlatások helyszínén sétáló békés hazafias járókelőkről szóló meséket hagyjuk. Normális ember nem megy a rendőri oszlatás közelébe. Később a sikertelen puccskísérlet bűnöző elkövetőit kitüntette az, aki fel akarta használni őket a törvénytelen hatalomátvételre. Az orbáni-goebbelsi propagandagépezet erejét mutatja, hogy ezt sikerült úgy elhiteni, hogy nemzeti hősök lettek a bűnözőkből, és közutálat tárgyai lettek azok, akik megvédték a törvényes rendet. Mint január 6. Le kellett volna Gyurcsánynak mondani? Miért? Mert garázda bűnöző megtámadta?
nepszava.us/lehet-e-egyenlosegjelet-huzni-gyurcsany-es-orban-kozott/
penege
@kulabombaafityiszre: :D és az öszödi beszédet is Orbán mondta.. :D :D
Aki Én
@KisTehen: @penege: Megint épp csak a tényekkel nem foglalkoztok. Az sem érdekel, hogy irányított, hazug, megtévesztő, valóságot telibeszaró ,,feljavítás" zajlik.
Vagyis a szokásos hazudozás, megtévesztés. Ti meg bután zabáljátok. Jó étvágyat!
vadászati kiállítás, orbán beszéd, békemenet dettó. Oda is külföldieket visznek busszal, szervezetten, mert maguktól nem mennének elegen. Plusz megsokszorozzák a létszámot a hírekben.
Ti tényleg nem értitek ezeket a dolgokat?
Aki Én
2006-ról a fideszes vezetők tudják a legtöbbet, úgyhogy egy őszinte, valóság alapú film tényleg érdekes lenne, és nézettségi csúcsot döntene.
Yoda69
Hat ha jovore a valasztason is ez lesz, akkor hamar elolvad a fideSS 2/3-a.
Yoda69
Budget HUF800,000,000 (estimated)

Most neztem meg az IMDb-n, majdnem 1 milliardba kerult ez a szar az adofizetok penzebol.
kulabombaafityiszre
@penege: ma, 10:49
Azt sem tudod miről szólt az öszödi beszéd a teljes valójában,csak ugatsz itt róla össze-vissza.
Egyébkénr meg vitatkozz azzal az újságíróval aki le merte írni a valóság ilyen arcát is.
Gondolom a teljes cikket is "elolvastad",mint az öszödi beszédet,azért lett ilyen megfontoltan átgondolt,nem felületes válaszod.
Yoda69
Az allas jelenleg:
4,569 IMDb users have given a weighted average vote of 1.2 / 10
10 9.7% 445
1 88.1% 4,024
Ugy latszik itt is szavaz a magyar :)
Baker
@KisTehen: Ha így volna - és figyelembe vesszük, hogy Fidesz szavazó több van a felmérések szerint! -, akkor 5 környékén kéne állnia az értékelésnek!
simmering73
Ezek a birkák még ehhez is hülyék. Hát nem a fész-re írták a 10-est. Gondolom az egyik ez a beteg Kis Tehén volt.
Havanagi
@Bélabácsi: Szerintem a " Nemzeti Birkák" elnevezést le kellene védetni.Óriási!!
penege
@kulabombaafityiszre: ugatni anyád szokott mikor a világra szart...
kulabombaafityiszre
@penege: ma, 12:45
Ez a keresztényi fidernyák érvelési logika.A felvetésre nem válaszolsz,értelmezni nem tudod a leírtakat,anyázni annál jobban.Nem az én problémám,hogy a pottyantós wc-ben születtél meg és véletlenül beleestél a szarba ezért abban a tudatban élted az életed,hogy anyukád téged kiszart.Hát így jártál.
Macskaszem
@Horizont: Attól még lehet a barátnője. Lehet azért megy a válási hacacáré. :-))
Yoda69
@Macskaszem: kocsisne mellett ki az a TR?
tothjani
Érdekes hogy a Fidesz központipropaganda gépezet nem tudja 5-re felhúzni a filmet, az egyébként nem összehangolt bal oldali filmkedvelők ellenében.
De jövőre ha a Fidesz győz akkor úgyis kötelező iskolai tananyag lesz, ha meg nem a Fidesz győz akkor majd kijavítják a szavazólapokat.
ómió
Akkor, jó sok efftárs "értékelhet"! Számukra a Csapajevet kéne vetíteni!
penege
@kulabombaafityiszre: :D szerencsétlen... :D tudod egy a lényeg a Magyarok többsége érti a beszéd lényegét..a kisebbség meg megmagyarázza.. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.