Úgy tudjuk, hogy a film lényege nem változik, csupán az eddigieknél hangsúlyosabb lesz benne Márki-Zay Péter szerepe. Az újravágott történet szerint a 2006-os eseményekért már nem Gyurcsány lesz a felelős, hanem maga Márki-Zay Péter, aki a Balatonból jugoszláv békaemberként kiúszva lopja el a felvételeket az öszödi gyűlésről. Egy másik kulcsjelenetben, amit egy tál kihányt pudingot nyaldosó háromlábú kecske perspektívájából rögzített a rendező, személyesen Márki-Zay adja át a szemkilövetésre kifejlesztett gumilövedékeket Gyurcsány Ferencnek azzal a szöveggel, hogy Mög tudod csinálni Föri! Márki-Zay cameojának itt még nincs vége. Egy új jelenetben lassított felvételen látjuk, ahogy pörgő fejrúgással leteríti Révész Máriusz, miközben azt kiálltja, hogy Pinabajusz! A film slusszpoénját, vagyis, amikor kiderül, hogy Gyurcsány Ferenc valójában Kádár János lánya, akit átoperáltak férfivá, majd teknőssé, majd megint férfivá – szóval ezt nem lőnénk le, de mindenkinek felhívjuk a...

Forrás: hircsarda.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll5
@durbincs: 300 ezren voltak!!! Megszámoltam...
Giovanni Alba
Az már jelent egy bizonyos "színvonalat", és szellemi minőséget jelez, ha valakinek a Hírcsárda -álhírportál, alapítva 1351- hivatkozási alap.
hircsarda.hu/2013/11/23/drama_froccsel_zsarolta_szomszedjat_a_hobbikaloz/
troll5
@durbincs: Pontosan 300,001 fő!!! Ott voltál??? Én igen!
troll5
@durbincs: A valós 300 ezer fő! Nem több, mondtak 700 ezret, 500 ezret! Ekkora volt a Békemenet létszáma!

kepfeltoltes.zapto.org/public/20211025154938buszos.jpg

Persze van aki gyalog ment, van aki busszal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.