75 éves férjével döntöttek így

(Forrás: Nuus)

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
joguk van hozzá, mint a gyerekeknek a nemváltó műtéthez
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Horizont: Hát, van, amit nagyon megbántam, emiatt gyötör is a lelkiismeretem. Az egy dolog, hogy nem vagyunk hibátlanok, a másik az, hogy képesek vagyunk-e a hibáinkból tanulni.
Ez az ötéves terv-terminus nagyon tetszik! :)) Azt nem tudtam volna elképzelni, hogy egymás után jöjjenek, mint az orgonasípok, nekem ez a 8 év pont megfelelt: a nagy fiú és az öcsi. :)
Látatlanban is érzem, hogy nagyon jó anya lehetsz. Én nem voltam/vagyok annyira jó, mint amennyire szerettem volna lenni, de egyvalamit oda tudtam adni, maradéktalanul: a szabadságot.
Horizont
@Nyírfa: Attól, hogy úgy érzed nem vagy annyira jó mint amennyire te szeretted volna attól még jó lehettél. Ja hát én se voltam mindenben jó. Nagyon szigorú voltam, nagyhangú. Bár ezt utólag megköszönték de anno ennek nem mindig örültek:) nehéz volt, hogy a kiszabott büntiket betartsam, nehéz volt, hogy el ne röhögjem magam valamin amin nem szabadott, szóval volt kínom elég.
A fiam aki az ELTE-re járt bölcsész később még informatikára 20 évesen a vállig érő hajával hazajött ilyen kese szőkén. Iszonyatosan nézett ki, azt hittem elájulok tőle. Miután lenyugodtam felmentem a szobájába. 4 napos ünnep jött. (csórók voltunk) megmondtam, vagy befested barnára addig míg le nem nő, vagy levágatod tüsire, vagy ha egyik sem visszamégy a koleszba de nincs dobozkázás nincs pénz se semmi. Másnap elment levágatta tüsire, még jól is nézett ki nagyon de ezt el nem árultam neki. Ma már lehet másképp csinálnám. Ja és a bölcsészkaron nagy orbán fan volt, abba nem szóltam bele, aztán később ő csinálta meg a Vastagbőr blogot a barátjával.
Nem könnyű ez az anyaság, de csak a végeredmény számít.
Legyél büszke mert a szabadság nagyon fontos. Nekem meg ez nem volt az erősségem.

Olyan jó volt egy kicsit elbeszélgetni veled politika mentesen. Köszi:)
cikicakk55
Megosztok veletek egy emléket. Mint írtam 42 évesen szültem a fiatalabb fiamat. Az idősebb 20.éves,Főiskolás volt. Gyöngyösön tanult és mikor megtudta,hogy megszületett az öccse,egyből buszra ült és jött haza,illetve Szegedre,mert ott szültem. Kitolhattam a babát a szülészeti osztály folyosóján az ablakhoz,én meg kiültem a fiam mellé. Megkönnyezte az öccsét,és engem is átölelt. Mikor elment, a szülésznő oda jött hozzám és azt mondta" Ne haragudjon anyuka,hogy ezt mondom,de nem túl fiatal ez az apuka Önhöz? Persze látszik,hogy az övé a gyerek,hisz nagyon hasonlít a baba rá." Ezt válaszoltam: Beteg dolog lenne,ha nem hasonlítanának egymásra,hisz édes testvérek. Látnotok kellett volna a szülésznő arcát. Onnantól úgy került,mint a leprást. Nem mert még rám sem nézni,pedig nem haragudtam.
Horizont
@cikicakk55: Az előítéletek.
Azért a történet első felét megkönnyeztem :)
cikicakk55
Na igen! Érdekes volt,hogy tulajdonképpen mind a két fiam egykeként nőtt fel. Túl nagy volt a korkülönbség ahhoz,hogy együtt játszanak. Az idősebb keveset volt itthon. Mikor meg már itthon volt a Főiskola után,hozta a barátnőjét is magával. Mind a keten Vidék és Városfejlesztési mérnökök voltak,de két évig nem kaptak munkát. A kicsi inkább útba volt nekik,mert tényleg szédületesen eleven volt. Egy évig kellett hordanom Pszichológushoz az iskola előtt,mert nem tudták eldönteni,hogy hiperaktív-e? Kis létszámú osztály javasoltak neki,ahol 15 perc egy óra és 40 perc a szünet. A másik pszichológus szerint meg vissza vetné a kis létszámú osztály,mert esze van,csak túlmozgásos. Szóval állandóan ott sertepertélt a bátyja és annak barátnője körül és be nem állt a szája. Persze a vége az lett,hogy elzavarták. Felnőtt korukra nem is lettek igazán jó testvérek. Persze én mind a kettőt szeretem,mert a fiaim,csak jobb lenne ha igazi testvéri kapcsolat lenne köztük. A kicsi kinőtte a hipermotivitást,ma már diplomás ápoló. ( A kicsit ne vegyétek szó szerint,mert 193cm magas)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.