ELKÉPESZTŐ; MIT KÉPZELNEK EZEK A TV-SEK, HOL VANNAK??? Magyar Nemzet Polgári napilap és hírportál Október 23-án délután több százezer magyar ember vonult méltóságteljesen a békemenet kijelölt útvonalán. Velük tartott sok ezer erdélyi és külföldről érkezett szimpatizáns, amint azt a lengyel, olasz, szlovén, német, svéd és más nemzetbéli zászlók is jelezték. És miközben a politikailag kétségkívül nem semleges Hír TV egyenes adásban sugározta a hatalmas menet vonulását, pusztán kíváncsiságból átkapcsoltam az ATV-re. Érdekelt, hogy az ötvenhatos forradalom 65. évfordulójának nagy horderejű eseménye vajon foglalkoztatja-e a politikai szempontból ugyancsak elkötelezett médiumot.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az a bizonyos foga-fehérje:
"BÁNÓ ATTILA
A békemenet és az ATV
A balliberális tévécsatorna az Orbán-beszédnél fontosabbnak tartotta a Mediashop című műsor közvetítését."
RonaGyuri
@RonaGyuri: Igen ez a beszéd egyik ikonikus mondata: "Igazunk van, amikor kiállunk nagyszüleink, szüleink igazsága mellett, hogy hogyan kell és érdemes élni” "
Igen tudjuk és értjük ti a mai söpredék ugyanaz, mint a létező béli apáitok komcsi söpredéke, s a nagyapáitok nácijai! =))
Aki Én
Engem jobban zavar, hogy a nemzeti beteg az egész uszítását 2006-ra hegyezte ki, 56 szinte említésre sem került.
Így írja át, így hazudja el néhai komcsiként a magyar történelmet a ge-ci.
Nessy
Ennyit jelent pártunknak és kormányunknak 1956. október 23.!!! Milliókért utaztatott tömegnek tartott uszítás, kormánypropaganda! Hát, hívek ehhez lehet tapsolni! Ilyen a népnemzeti jobboldali "megemlékezés"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.