A súlyos megbetegedéstől hússzor, a fertőzéstől tízszer nagyobb eséllyel véd meg a koronavírus elleni harmadik, emlékeztető oltás az izraeli adatok szerint. A koronavírus elleni harmadik oltás Izraelben megtízszerezte az oltottak védelmét a fertőzéssel és meghússzorozta védettségüket a súlyos fertőzéssel szemben – összegezték tapasztalataikat izraeli kutatók abban a tanulmányban, amelyet a The New England Journal of […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ezt a kamu dumát...ha ez így lenne, akkor Izrael nem készülne gőzerővel már most a következő " hullámra "...a politikusok addig fognak hullámozni, amíg hagyjuk...
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Nem kussolnál már végre? Minek kell ezredszer is bizonygatnod, hogy tök hülye vagy hozzá?
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: felébredtél transzi?...mondtam, akkor böfögj irányomban ha kimosod a szádat..
Peller Anikó
Az oltásokon belül a Pfizer, Astra-Zeneca, vagy a Szputnyik vakcinák hatásossága közel annyival jobb a kínaival szemben, mint a Sinopharm-oltás előnye az oltatlansággal szemben.

A vizsgált 7 hónapban a be nem oltottak közül minden kétszázadik ember súlyos, intenzív kezelésre szoruló Covid-tüneteket produkált.
A Sinopharmmal oltottaknál viszont csak 4000-ből egy ember került ugyanebbe a kritikus helyzetbe,
a más vakcinával beoltottaknál pedig mindössze 80 ezer beoltottra jutott egyetlen igazán súlyos eset.

Ahha, akkor már teljesen világos miért is kell titkolni az oltottsági adatokat. Mert a kibaszott drágán felszámlázott kínai oltás jó esetben a felét éri az asszonyság mRNS vakcinájának.

És mivel nálunk pont azokat oltották kínaival akiket már nem is lett volna szabad, a nyuggereket.

Mi ez ha nem népirtás? De.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.