Vasárnap hunyt el othonában James Michael Tyler, aki a Jóbarátok című sorozatban a kávézó pincérét, Günthert alakította. 

A Blikk cikke szerint helyi idő szerint vasárnap hunyt el Los Angeles-i otthonában 59 évesen James Michael Tyler, aki a Jóbarátok című sorozatban Günthert alakította. A halálhírt a színész menedzsere közölte a BBC cikke szerint.

Meghalt a "hetedik jóbarát", így búcsúzott tőle Jennifer Aniston

James Michael Tyler 2014-ben a Jóbarátok kávézói díszletében a sorozat 20 éves jubileumán

Fotó, címlapkép: Paul Zimmerman/Getty Images North America/AFP

Tylernél 2018-ban diagnosztizáltak prosztatarákot egy rutinvizsgálat során, emiatt nem is tudott részt venni a Jóbarátok: Újra együtt forgatásán, csak egy videón tudott bejelentkezni, ekkor mondta el, hogy rákja van, ami a csontjaira is átterjedt és emiatt már nem tudott lábra állni. 

A színészt élete szerelme, Jennifer Caro gyászolja, menedzsere szerint életre szóló barát volt, aki kampányolt azért, hogy a férfiak már 40 éves korukban teszteltessék magukat rákra. 

Tyler a cikk szerint 150 epizódon keresztül alakította Günthert, a kávézó pincérét, aki titokban végig szerelmes volt a Jennifer Aniston által alakított Rachelbe.

Aniston az Instagram-oldalán emlékezett meg Tylerről a sorozat egyik jelenetével. A színésznő megköszönte Tylernek a sok nevetést, amit a sorozatba és az életükbe hozott, aki nélkül a hat jóbarát nem lett volna olyan, amilyen. Azt is hozzátette bejegyzésében, hogy nagyon fog hiányozni neki Tyler.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés

Forrás: blikk.hu, bbc.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.