Szerdától literenként öt forinttal, 501 forintra nő a benzin ára.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Ha 5000 lesz akkor talán már kényelmesék is előveszik a biciklit.

Ha tajvánba nemis de elég sok helyre el lehet tekerni vele, legfőképpen munkába. A baba meg menjen gyalog az oviba.

Van még talán tíz évünk ezen mélázni. Aztán meg nem.
division
@Peller Anikó: Ne ess azért túlzásokba. Nyilván az ember nem megy mindenhova autóval (10 m - re van tőlünk pl. a pékség), de azért az autó marad. Energiatakarékosság? Környezetkímélés? Már régóta létezik a hibrid.
Peller Anikó
@division: Sajnos nem túloztam. Az elektromos autó nem megoldás semmi másra csak a városok levegője némileg tisztább lehet általa, zsákutca. Az akkumulátorok alapanyaga rohamosan fogy, mint ahogy bármi más is amit a vírus módjára szaporodó embertömeg felhasznál. Nem tudsz olyan nyersanyagot mondani ami 20-30 évnél hosszabb ideig rendelkezésünkre állna. Mindent szétszórunk.

A katasztrófa előjelei már a láthatáron vannak, felmelegedés, járványok, élhetetlen környezet, izotópok, permetezőszerek, égéstermékek, műanyagszemét ecetre.

A kártevők és a betegségek akár egyetlen év alatt szétterjednek a világon, a covidnak pl pár hét is elég volt.

És semmi jele, hogy az emberiség komolyan venné a saját öngyilkosságát, mert tulajdonképpen tehetetlenek. A mérhetetlen embertömeg a fő probléma.
division
@Peller Anikó: Az embertömeg, igen. Majd a vírusok megoldják. Az autókkal meg sokat lehetne azért tenni, mert ha az emberek átállnának a hibridre, jobb lenne a helyzet. Nyilván az kevés, hogy nekem az van meg a szomszédomnak egy nagyvárosban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.