Nemrég derült ki, hogy Várkonyi Andrea saját könyvet ír És ezt lehet? címmel.

Még meg sem jelent  Várkonyi Andrea könyve, máris első helyen van a sikerlistán: "Sokaknak lehet majd kapaszkodó"

Október közepén Várkonyi már arról posztolt, hogy a könyv a Bookline előjegyzési sikerlistáján is ott van, pedig még meg sem jelent. A 24.hu írta meg, hogy a tévés ismét posztolt a témában, és kiderült, a könyv már első a sikerlistán.

Amikor elkezdtem megírni a könyvemet, abban biztos voltam, hogy a téma fontos és sokaknak lehet majd kapaszkodó, de azt álmomban sem gondoltam, hogy már a megjelenés előtt az első helyre kerül a Bookline sikerlistáján. Köszönöm.

- írta Várkonyi.

Forrás: 24.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Ja,,,Az agyatlan Lölő már bevásárolt belőle ,vagy 500 000 db-ot.. Vagy már Lölő állítja össze a Bookline sikerlistáját is ?:) :) :)
human
Nehezen hihető, hogy valós az érdeklődés?
Jogos a gyanú!

Ugyanis a BOOKLINE a NER kezében van:

"Lezárultak a hetekkel ezelőtt megkezdett tárgyalások, így 25 százalékos, kisebbségi tulajdonrészt szerzett a Libri-Bookline csoportban a Mathias Corvinus Collegium. A tavasz óta az állami MOL- és Richter-részvények 10 százalékával is gazdálkodó intézmény Spéder Zoltán tulajdonrészét vette át.

A Telex megkérdezte a könyvszakma néhány szereplőjét, mit szólnak a tulajdonszerzéshez. „Váratlan volt, és sokakat kicsit meg is ijesztett, mert egyelőre nem látjuk, hol vannak szinergiák egy nagy könyvkiadó- és könyvterjesztőcsoport és az MCC között, miért kellett nekik, mi is ennek a jelentősége” – nyilatkozta Gál Katalin, a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének (MKKE) elnöke."

24.hu/kultura/2020/10/15/libri-mathias-corvinus-collegium-bevasarlas-konyvpiac/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.