A színész és volt menyasszonya a Mr. és Mrs. című vetélkedő kedvéért vetkőzött anyaszült meztelenre még 2010-ben. Ám ez a kép teljesen új értelmet nyer 11 évvel később.

Meztelenül pózolt Damu Roland és Vajna Tímea – fotó
Kép: TV2

Damu és Tímea kapcsolata azonban pár éven belül hatalmasat fordult, míg Roland a börtön falai között vette feleségül Edinát, akivel a pszichiátrián találkoztak.

Menyegzőjük húsz perc alatt, a kopár börtönfalak között zajlott le. Palácsik Tímea és Andy Vajna Los Angelesben, Antonio Banderas otthonában kelt egybe, és lett Magyarország egyik leggazdagabb nője miután Vajna elhunyt.

Meztelenül pózolt Damu Roland és Vajna Tímea – fotó
Kép: TV2

Ebben a pózban tudtuk a legjobban megoldani, hogy mindenünk takarásban legyen. Arra pedig különösen ügyeltem, hogy Timi is biztonságban érezze magát a fotózáson, ezért került ő a hátam mögé, és persze mindkettőnknek nagyon fontos volt, hogy arról biztosítottak minket a szervezők: semmi nem látszik belőlünk

– mondta Damu még 2010-ben, amikor a kép is készült.

Most Vajna Tímea miatt milliárdokat érő háza miatt foglalkozik a média, ameddig Damu Roland azzal került ismét a köztudatba, hogy a Facebook oldalán vár adományokat.

Címlapkép: TV2

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Németh István
Ht nem látszik belőletek, csak ti! És ez a kép annyira meggyőző, hogy most már biztos vagyok benne, hogy a Timivel közös akarattal nemi erőszak lett elkövetve! Csak azon lamentálok ki követte el az erőszakot, ugyan is a marokfogás teljesen meggyőző!
Németh István
Ja a Vajna teljesen használaton kívüli menyecskét vett el! Szinte szűz volt! Hogy milyen szinten az más kérdés! hi-hi-hi!
volvós
A krematóriumba menetel utolsó pillanatai...
vacsi
Ez a kép döbbenetes! Akkor hogy is volt ez a nemi erőszak, amiért Damu 4 évet ült? És mit szólt ehhez a képhez a vén férj? És a mostani "szerelme"? Szüleiről, testvéréről a nagyiról - meg az egész familiáról már nem is szólva...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.