Kirívóan magas összeget, több mint 66 millió forintot kapott a Tankcsapda az augusztus 28-ai, győri koncertjéért – derítette ki az ugytudjuk.hu, miután adatigénylést nyújtottak be.

Kiderült, hogy 66 milliót kapott egyetlen koncertjéért a Tankcsapda – trógerezéssel válaszolt a banda dobosa
Fotó: Youtube/Győr+

A város önkormányzata csak ezt követően tette közzé a bandával kötött szerződés részleteit. Ebből kiderül, a 66 millió forint a fellépési díj mellett magában foglalja, a hang-, színpad- és látványtechnika költségeit is, de az összeg még így is horribilis. 

Dézsi Csaba András polgármester egyébként nagy rocker, a tankcsapdás fiúkkal is készült közös fotója, sőt, Lukács Lacival zenéltek is egyet:

Összehasonlításul: tavaly augusztus 20-án a győri BaRock Zenebona került nagyságrendileg hasonló összegbe: azon 13 helyszínen 26 zenekar lépett fel. Idézi a cikk a Bors egy korábbi összeállítását is, ahol néhány ismert zenész gázsiját is megszellőztetik – ezek is jóval alacsonyabbak a Tankcsapdáénél.

A zenekar képviseletében Fejes Tamás a dobok mögül azt üzente, hogy trógerek, akik merészeltek írni róluk:

Egy újabb példa, hogy manipulál vezet félre a média! Ez a koncert összköltsége volt bruttóban, ebben közel 100ember gázsija szállása étkeztetése, a mozgó körszínpad, a vizuál technika, az élő kamerakép közvetítőkocsival , a mindenhol kihelyezett ledfalak költsége, több napos építése és bontása volt. Tudom mert az én cégem rendezte! A pénzt én vettem fel.A Tankcsapda zenekar gázsija egy normál nagyszínpados koncertgázsi volt. A cikkben elhangzik más zenaknak kifizett pénz, az nettó és csak gázsi! Az viszont , hogy nézőcsúcs volt, hogy nem fértek el a téren azt nem írták le. Hogy nem 5000es rendezvény technikai költsége hanem 50000rendezvény technikai költsége volt nem írták le.Ha a Telex költségvetésre kíváncsi kérdezzen ne feltételezem. Meg kérdeztünk szakembereket!? Persze! Kiket? Ha valaki számolgatni akar leírom! Egy ilyen koncert költségvetés 60-100millió között van! Egy Aréna 40-60millió között van. Egy főnix 30millió. Ehhez kell igazítani a bevételt (ha van) és jó esetben nyersz!!!

Sajnálom azokat trógereket akik abból tartják el a családjaikat , hogy haragot és gyűlöletet szítanak az emberek között ezért kapnak fizetést! Ne hagyjátok magatokat megtéveszteni senki-senkinek nem ellensége csak ezek azt szeretnék.

- írta Fejes Tamás egy rajongói Facebook-csoportban, amely bejegyzést aztán a Tankcsapda is megosztott.

Forrás: ugytudjuk.hu, Facebook/Tankcsapda

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Tiszta Igori. Ahol minden agyament hobbijat kielhette, es a kozosbol fizettette ki, persze, nem a sajatjabol! Majd azert ezeket a kolteseket is fel kell jegyezni szepen, mint hutlen kezelest, sikkasztast, vagy nevezzek annak, aminek akarjak, hiszen ilyet elotte egyetlen kormany sem csinalt, tehat meg nincs neve.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ezt a lukács gyereket sosem szerettem...,most már a tankcsapdát sem.
karma1
Tiszta Igori. Ahol minden agyament hobbijat kielhette, es a kozosbol fizettette ki, persze, nem a sajatjabol! Majd azert ezeket a kolteseket is fel kell jegyezni szepen, mint hutlen kezelest, sikkasztast, vagy nevezzek annak, aminek akarjak, hiszen ilyet elotte egyetlen kormany sem csinalt, tehat meg nincs neve.
Toller Béla
Hejh, baszki, a 66 millát mi odaadtuk. te elköltötted. ÉS amit bevételeztetek, abból mennyi jött vissza nekünk ? Hja, az élmény ! Nem mondom, az is valami ...
telegdilaci
@sgl:Van még ezek között a magukat Művésznek mondott Seggnyalók között akit nem tömtek ki közpénzből!
Yeromos
Bővül a csapat, Nagy Feró, Ákoska, Pataki, Zalatnay Tankcsapda Lassan összejön a nagy koncert.
division
@Pálinkás Pál: Akkor hallgass Kis Grofót, az a neked való, vagy Jollyt, ezek a "fantasztikus" zenészek megérdemlik a milliókat, nem? Lukács az egyik legjobb magyar zenész, szövegíró, attól hogy te őt is utálod (mint mindenkit magadon kívül), még a bokájáig sem érsz fel. A Telex meg elmehet a francba mint mindig.
division
@telegdilaci: A Tankcsapda jobban megérdemli mint egy degeszre tömött lakodalmas "művész".
Pálinkás Pál
@division: lukács egy fideszköcsög, kb annyi hanggal,mint a feró,...ha már itt tartunk, akkor kalapács józsi, te mongolidióta...
kulabombaafityiszre
Volt egy adatigénylés miután a "világhírű"zenekar közpénzből kapta a lóvét amit a győri önkormányzat annak rendje és módja szerint nyílvánosságra hozott.Benne van hogy a gázsi mit foglal magában.Ez idáig egyszerű.Az érdekesség az amikor a dobos vagy ki,elkezdett vádaskodni.Nem azt mondta:kaptuk ezt a pénzt
a,b,c,d-re elment belőle ennyi,nekünk maradt ennyi/négy felé osztva ennyi.Látjátok nem is sok.Nem ,nem ezt mondta hanem elkezedett trógeroskodni,mert ezt megírta az újságíró.Mindezt természetesen a szeretet jegyéban ahogy vélelmezi.
inhuman
Ezek állatok. Van pár találó verssoruk, de azért nem fogok hemperegni elfőttük.
Ezek is mennek a levesbe - AZ ÖSSZES BÜDÖS GECI !!!
division
@Pálinkás Pál: Jól nézünk ki, ha már metal területén is ki akarsz oktatni, te selejtek gyöngye. A Tankcsapda mindig is ilyen volt, mond neked valamit az a név hogy Lemmy Kilmister? Megint az a lényeg nálad (meg még másoknál is sokszor), hogy valaki melyik párt felé húz, onnantól még ha szerette is utálni fogja. Bunkó ez a magyar nép, de ezt már sokszor bizonyította. Kalapácsot meg nekem ne akard bemutatni, mindig is imádtam, jelenleg viszont Ficzek Andrást tartom az egyik legjobb magyar hangnak, gondolom mindezeknek most gyorsan utána nézel a neten. Onnan fogom tudni, hogy nem válaszolsz fél percen belül:-))
division
@inhuman: Nyugi soknevű barátom, a Tankcsapda szövegei mindig is találóak, humorosak voltak, a zenéjük meg főleg az elején volt nagyon jó, úgy a "Jönnek a férgek-ig". Azután már inkább csak számokat tudnék én is kiemelni, teljes lemezt már nem.
Pálinkás Pál
@division: nem kell neteznem ha legjobb magyar hangot akarok...Bill...Takács Tomi...Vikidál...de én még ide sorolom Révész Sankót, meg a Vörös gyereket...már ha nem kínai ez neked...ja ..és még egy méltatlanul alulértékelt banda...a Lord...
division
@Pálinkás Pál: Nem szerettem annyira a Prognózis zenekart, persze attól még Vörös Istvánnak valóban jó hangja volt. A Lord nagy kedvenc volt mindig is, Bill egy Isten, Vikidálról beszélni is kár, Révész Sanyi szintén ikon, de ott sem volt hatalmas kedvencem maga a Piramis. Én inkább a keményebb vonalat szeretem jobban, power, death, stb. Jelenleg mint írtam Ficzek Andris nálam a favorit, bár maga az együttese is és az a zene amit létrehoztak, egyedi és zseniális (megsúgom, Dalriada).
Pálinkás Pál
@division: ezen nem lehet vitatkozni, mert szubjektív dolog...
inhuman
@division: "voltak" a kulcsszó.

Ahogy őrül meg, őrjítik meg a magyart, úgy lesz egyre inkább a "volt" a kulcsszó.

Ha te sajnálod, akkor talán nem is áll olyan messze egymástól a gondolkodásmódunk.
ha mégis, hát így jártiunk.

(az darabra meg van, hogy azért káromkodom kurvára, hogy fricskát mutassak a nagyon keresztényeknek - akik azt hiszik magukról, hogy...?)
division
@inhuman: Nekem nincs bajom úgy általában a keresztényekkel, és ha már annyira képben vagy tudhatnád, hogy nem maga a kereszténység a probléma, hanem akik magukat annak vallva lopnak és csalnak. Másról kellene szólnia.
inhuman
Harcolni akarok a szabadságért.
Egy próbát megér.
Ez a vértelen átmenet nem hozott semmi jót.

Harcolni akarok a békéért és el akarom törölni a múltat.

Te fasz, simán darabokra szedlek!
Harcolni akarok veled és darabokra akarlak szedni téged, te náci geci - HARCOLJUNK GECI !!!

Simán kiírtalak a földről - harcoljunk geci náci!
Harcolni akarsz, náci? - megkapod, mint üveggolyót !!!
KIÍRTALAK A FÖLDRŐL - ha kell egyedül !!!

Az a baj veletek nácik, hogy buták vagytok, min a föld. Nem kicsit, nagyon!
division
@inhuman: Akkor harcolj, de ne folyton a neten 100 névvel:-))
inhuman
@division: "Nekem nincs bajom úgy általában a keresztényekkel, és ha már annyira képben vagy tudhatnád"

Tudom, de ez senkit nem érdekel!
inhuman
@division: Istennek csak egy neve van de Jézusnak több is - ami által harcol.
Ismered Jézus összes nevét - ami által harcol?

Akarsz beszélni róla?
inhuman
@division: Fogadunk hogy nem ismered Jézus összes nevét - ő is "száz" névvel támad?!
inhuman
@division: Már nem érdekel, hogy támadsz

Just do it
Én jó vagyok (ez biztos!)
Te meg rossz vagy (ez biztos!)
Ennyi a mi történetünk!
division
@inhuman: Te inkább beteg vagy, én meg nem, ennyi a mi történetünk, és ez is a vége részemről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.