„Szívesen járok NB II-es, NB III-as bajnokikra is” – árulta el Tóth Gabi a Nemzeti Sportnak.

Tóth Gabi: a focimeccsek erősítik a nemzeti összetartozás érzését
Fotó: Instagram/Tóth Gabi

Az interjúban arról is beszél, hogy férje, Krausz Gábor lelkes Fradi-drukker, így a Groupama Arénába is elkísérte már.

Nagyon vártam már ezt a lehetőséget, mert szeretek focimeccsre járni. Nemcsak elfeledteti a gondokat, de megérint, összekovácsol, és erősíti a nemzeti összetartozás érzését, amikor egy stadionnyi ember együtt szurkol kedvenc csapatának

- áradozott az énekesnő.

Gabi azt is elmesélte, amikor 2018-ban megismerkedett Gáborral, azonnal érezte, hogy hogy olyan férfival hozott össze a sors, akinek az életében meghatározó a labdarúgás: ha fociról van szó, számára megszűnik a külvilág.

Tóth Gabi egyébként Barcelona-drukker, születésnapjára meccsjeggyel lepte meg párja a Camp Nouba. 

De nemcsak a sztárcsapatok világa vonz, szívesen járok NB II-es, NB III-as bajnokikra is. A soroksári pályán rendszeresen megfordultam, mert az egyik barátnőm férje ott futballozott; a mérkőzések alatt jókat szotyiztunk a lelátón

- árulta el az énekes-celeb.

Forrás: nso.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
És aki nem foci rajongó?? Arról nem beszélve, hogy a jelenlegi foci ultra vandálokkal végképp nem mindenki óhajt "összetartozni"!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
És aki nem foci rajongó?? Arról nem beszélve, hogy a jelenlegi foci ultra vandálokkal végképp nem mindenki óhajt "összetartozni"!
lampa laz
Ettől beß@rtam..."Nemcsak elfeledteti a gondokat, de megérint, összekovácsol, és erősíti a nemzeti összetartozás érzését, amikor"... elmész te a meccsen tanúsított nemzeti összetartozás érzésével a jó büdös ...csába.
Néro
Tényleg ? Én csak rombolást meg uszítást látok minden focimeccsen. Nálatok biztos ez a Nagy Nemzethy Összetartozás.
Veleda
Ettől a nyálas szövegtől hánynom kell. Persze, van akinek ez jól hangzik-tetszik, és ha már nálunk minden nemzeti még a budi is, miért ne lenne egy foci meccsen nemzeti összetartozás?
inhuman
Tóth Gabi: "De mi közöm van nekem a politikához?"

Most mondjam vagy kérdezzem?
Gazella
Amitva pàlyán csinálnak.. az minden csak nem foci.
Gazella
Nrm erősitik a nemhzety ósszetartozást', hanem nagyon is lerombolják.
Veleda
@inhuman: Sok. Nagyon sok. Ezzel a bunkó stílussal nem tudna másképp az élre törni. Eddig csak zsűri tag volt, ezután már a Zeneművészeti akadémián fog előadást tartani két copffal. Nemzeti színű szalaggal átkötve.
mágnes
Tehát nem a játék miatt mentek ki és vesztek jegyeket ,hanem a nemzeti összetartozás érzés miatt .
Hát ez nekem új , ilyet még nem hallottam .
Ehhez football sem kellene ,kibérlitek a stadiont és ott mulattok ,nézitek a semmit . . Nem ?
Baker
Vigyázz, Tóth, mert az Istened tudja, mióta jársz meccsekre! Ráadásul xaros nyelvvel nehezebb lesz magyarosch dalokat énekelned.
inhuman
Nem nézem egyik sajátgyártású sz@rt sem (egyszer felhívtak telefonon és megkérdezték, hogy nézem-e a Barátok közt-et valamikor a 2000. rész körül. Mondtam neki, hogy az első kétezer részt nem láttam, erre visszakérdezett, hogy mind a kétezer rész láttam? Itt ért véget a beszélgetés.), de pont azt a jelenetet láttam, amikor Krausz Gábor a föld felett 2 (!), azaz két (!) méterrel úgy remegett, mint a kocsonya.
És akkor most nézd meg Krauszt, ahogy bátor és erős, amikor másokat kell alázni a gyengeségük miatt...

Jól egymásra talált ez a két... "Minek nevezzelek?" (Wie könnt ich dich nennen?)
namihami
És mióta is él benne ez a nagy fociimádat? Netán egy kevés orbáni pénz besegített a rajongásba? Némi állami kitüntetés besegítene még a rajongásba?
Az pedig, hogy a negyedosztályú szintet jobban kedveli? Érthető. Azok se játsszanak gyengébben, viszont nagyobb a lelkesedésük, szemmel láthatóan élvezik azt, hogy fociznak és főleg sokkal-sokkal olcsóbbak.
simmering73
Kár volt megszólalnia. Csak a hülyeség dől belőle.
Eladott Ország
Én legutoljára a nyolcvanas években láttam élőben foci meccset, ez gyakorlatilag Baróti Lajos idejére tehető ( szövetségi kapitány és több klubcsapat edzője, többek közt a Újpesti Dózsa, Befica) ) . Azóta leszarom a magyar futballt. Sajnos megszolgálták!
Baker
@namihami: A Hős anya kitüntetést megszavazom neki, de ideje már egy Kossuth-díjnak is!
Giovanni Alba
@Horizont: tegnap, 16:10
Kettőt, foci + szotyi
ómió
Akkor, ezért nem az efftársiasság "szimbóleumai"!?
Nessy
Őszintén szólva lelkesen megnéztük minden évben a SZÚR-t a Népstadionba. Meg Luis Amstrongot 65-ben.
namihami
@ómió: 09.42: A nyilasokkal ""efftársiasságot"" vállaló Fradi valóban nem efftársi csapat. ""Szívtől az égig""---kicsit
(nagyon) olyan heilhitleres-fílingje van a dolognak. Ami nem jellemzóen ""efftársi"".
Csak információképpen kérdezném, hogy ezesetben akkor mégis melyik nemzet ""efftársait"" tiszteljük ezentúl a Fradiban? Az albánt, a szerbet, a horvátot, a brazilt, stb? Mert hazai ""efftárs"" (vagy legyen inkább NERtárs?) már jóformán csak mutatóban van benne.
ómió
@namihami:Aki itt kisnyilasékkal, élükön Parizer bolsevista-nyilas efftárssal, közös "efftársiasságot" vállal, az - még, ha a végén a Fradira hazudnád is - a mocsokbolsi tetübandátok, amelyik koalíciózik vele! Másrészt meg gyakran fordul veled elő, hogy két mondat közt totál becsavarodsz, vagy csak az elmeosztályi miliő hozza ezt ki belőled? Mig az első mondatodban - helyesen - azt rögzíted, hogy a "Fradi valóban nem efftársi csapat" , rögtön utána meg azt kérdezed, hogy melyik nemzet efftársait tiszteljük bennük? Közben beléjük éled magadat? Különben hazatalálsz még, vagy téged már úgy vezetgetnek?
namihami
@ómió: 09.11: Talán nem nektek kellene a nyilasozást, mint olyat példaként felhozni. A Jobbik (és Jakab) valóban a hungarista akolból indult el. és KIÉRT onnan. Adva van viszont egy Nemzetvezető Testvéretek,aki már többet forgott az elvei és véleményei között, mint egy golyóscsapágyas ventilátor. Indult a kommunista elveken alapuló KISz-ből, folytatta a Liberális Internacionálé alalnöki székében és most a vadkereszténységgel párosodik. Hogy mi volt a tegnapi véleménye, arra se ő, se ti nem tudtok és főleg nem is akartok emlékezni. Hiszen akkor saját magát kéne szembeköpni elsőnek. Az elvei rugalmasan igazodnak a napi zsebelvárásaihoz. És 10 éve a zseb a Főnök. Persze, tudom: 600.000 forint...
Az pedig, hogy én hazatalálok-e? Eddig még nem volt gond, mert annyi kenyérmorzsa mindig akadt itthon. És, szerencsére, egyre kevesebb felénk a galamb.
Aki Én
Mindig is utáltam és felháborított, hogy ha valaki a focival próbálja a nagynemzeti tudatot építeni. Nekem ez mindig nagyon hiteltelen.
volvós
csúszik lefelé a színvonalad, nemzeti luvnya... Már jó az NB III -as öltözők orális kielégítő szobák hangulata ??? Főleg, hogy a kéz és lábbilincsben levő " férjed " is ellátogat ilyen " munkahelyekre )
összetatozás érzés?? Miről brekegsz ??
csipetke
Csak a címre:-Bennem meg az az érzés erősödik,hogy a m.e. hobbijára százmilliárdokat sz@rnak/sz@rtak el,a teljesítmény nélküli csámpáslábú focisták milliókat keresnek havonta teljesen indokolatlanul.
Na ne röhögtessetek,Tóth Gabi,meg a nemzeti összetartozás..Azóta lett baromira vallásos,és azóta tartozik össze boldog-boldogtalannal,amióta felkérték,hogy nótázzon a pápa előtt. Azért ha valamelyik "sztár" olyan fenevallásos, vagy túlteng benne a nemzeti öntudat,arról olvasni itt-ott,mint pl Szikoráról régóta tudni,hogy vallásos,templombajáró. Tóth Gabit akkor szállta meg a szentlélek,amióta leesett neki egy szabadszemmel is jól látható összeg. Így működnek manapság itt a dolgok
ómió
@namihami: Akkor, végre eldöntötted már, hogy végülis "efftársi csapat"-e a Fradi, vagy csak úgy kell hazudni? Mi ez a tökölés? Azt, viszont, örömmel konstatálom, hogy Parizer, nemzetvezető testvéretek már "KIÉRT" a "nemzeti függöny" mögül és rögtön besorolt a nemzetközi, proli internacionalista bolsi függöny mögé. Illik hozzá! Egyik jobban, mint a másik! És a "Zorbánra" mindig azt kell hazudnotok, amelyik mögött ő éppen nincs? Látom, a bolsevizmusban meg nem sok időt tölthettél - talán ezért promózod máig is(?) - ha még annyit se tudsz, hogy akkor politikailag (ha egyébként érvényesülni akartál) csak az volt, vagy a kusi és/vagy böri! "Népi demokratikusan"! Azért a tisztességesek még időben otthagyták őket, hogy te a "nyájban maradóknak", a de genere "fajtisztáknak" csápolhass máig is! De azért örülök, hogy legalább hazatalálsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.