Év végén koncertre készül, már most arra edz, hogy visszaszerezze a korábbi versenysúlyát. Még vagy 10 évig nem akarja abbahagyni.

A Blikk cikke szerint az EDDA frontembere keményen edz az év végi arénás koncertjére, igyekszik leadni a járvány alatt felszedett kilókat, de azt is kijelentette, hogy még 80 évesen is színpadon akar állni. 

Pataky Attila szenved még a koronavírus utóhatásaitól, de nem adja fel

Fotó: YouTube/TV2

Az egyetlen problémája, ami a koronavírus-fertőzése után fennmaradat – legalábbis ő ennek tulajdonítja –, hogy a nevek kiesnek a fejéből. 

Nagyon aljas dolog ez a COVID, teljesen jól vagyok, egyedül a nevekkel vagyok bajban. Ez valahol szakmai ártalom is, mert rengeteg emberrel találkozom, a nyáron körülbelül 30-50 ember nevét kellett volna megjegyeznem, de nem mindig jutnak eszembe. Előttem van az arca, de nem jön a nyelvemre

- vallotta be a Blikknek Pataky Attila. 

78-80 éves koromig tervezem az aktív életet és mellette a koncertezést, de ha nagyon bitang formában vagyok, lehet, hogy tovább is. A szenvedély visz előre az elejétől fogva. Addig kell csinálnunk, amíg van mit mondanunk, amíg dolgunk van a dalainkkal

- mondta el a vágyát a lapnak az énekes, aki decemberig csúcsformába akar lendülni, ettől már csak egy kiló választja el. 

A járvány alatt rám is felszaladt 3-4 kiló, abból ma már nincs is semmi. Fegyelmezettség kérdése, nem eszem cukrot, csokit. Most 82 kiló vagyok, talán még egy kilót kell leadnom, hogy abszolút csúcsformában legyek, meglegyen a vitálkapacitásom a 2,5-3 órás koncerthez.

Azt is elárulta, mivel tartja formában magát:

Úszom, de a legfontosabb lazulás. Itthon van elipszis, futó és taposó, amit szeretek, mert a tüdőkapacitást növeli. Tesi tanárnak készültem, anatómiát tanultam, tudom, hogy milyen felkészülésre van szükségem, hogy végigbírjam a „15 menetet”.

Pataky Attila alaposan kihasználta a járvány időszakát, összesen 24 dalt írt, ebből a fele kerül rá az albumra, a többi dal megy a fiókba. 

Ez lesz a 35., egyben utolsó albumunk, ami a Hírvivő címet kapta. Reméljük, most már semmi nem jön közbe, és a decemberi Aréna-koncerten óriásit villanthatunk, természetesen azért a két-három legjobb nótát megmutatjuk a CD-ről

- mondta el a lapnak Pataky, aki azt ígérte a rajongóknak, edzésben tartja magát, hogy még sokáig ki tudja szolgálni az EDDA-tábort.

Forrás: blikk.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
lejárt lemez vagy attila...és még gerinctelen is lettél, bár ezen nem hiszem hogy bárki csodálkozik..
simmering73
A kapocs az ufók és az emberek között. Ő a Hírvivő. Mit mondjak ketyós Ati, nem hiányoztál.
Emmersson71
A zidegenek nem tudnának segíteni, Attis? Elvinnének ̶a̶ ̶p̶i̶c̶s̶á̶b̶a̶ úgy 30-40 évre gyógykezelni és minden fasza lenne. Itthon legalábbis javulna a helyzet :P
Yoda69
Nem az utohatastol, hanem az ufohatastol szenved.
namihami
Ezek szerint ezzel a vírussal mint egy többévszázadra/évezredre elhúzódó betegséggel kell még számolnunk. Hiszen még a fejlett földöntúli gyógyászati technika se találta meg az ellenszerét. Netán mostanra kiismerték a Mi Attinkat és már inkább szabadulni szeretnének tőle?!?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.