A botrányairól ismert Berki most őszinte ódát intézett a női nemhez az Instagram-oldalán.

Berki Krisztián megható vallomása: "Ma már másképpen gondolok a nőkre"

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Idén november 4-én megszületett Berki Krisztián és Berki Mazsi első közös gyermeke, Berki Emma Katerina. A kislány születésének élő közvetítését a világ 50 országából nézték. Berki most őszintén vallott arról, mit gondol a nőkről. 

"Eddig is imádtam a feleségemet, de ma már Istennőként tekintek rá. Meg minden nőre, akik életet adnak. Egyszerűen lenyűgöz a női lét, az a csoda, amit magukban hordoznak. Meghajolok előttük mindenért, amik ők. Ma már másképpen gondolok a nőkre. Azt gondolom, hogy a legnagyobb érteke egy nőnek a tisztasága és a jósága. Azt gondolom, hogy a nők nélkül nagyon sivár lenne ez a világ. Mert a nőknek köszönhetünk valójában mindent. Az életet, a szépséget, a gondoskodást és bennük van a bölcsesség. Ők tanítanak a valódi önzetlenségre az odaadásukkal és a végtelen szeretetükkel, amit nap, mint nap az életbe töltenek. Az én feleségem is ilyen. Odáig vagyok érte”

– írta Berki Krisztián az Instagram-oldalán.

Forrás: Blikk.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pandacsöki koholmány
...na de ki az apa?? arról nem ment élőzés anno.
pandacsöki koholmány
2000 évvel ezelőtt még Jézus fogantatását is jelezte Gábriel arkangyal Szűz Máriának.Ki az apa??. (arról nem volt élőzés, ki az anya??- pl.lombikprogram)- Jaj, kár volt olvasni "(Mo.)(Meseo.) Mindenkié"- ááá, ez a sok könyv csak megzavarja az ember fejét:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.