NEM CSAK KÉPÜK, DE POFÁJUK IS VAN HOZZÁ!!! =)) Bige László baloldali milliárdos fia, Bige Zalán apjához hasonlóan kedveli a luxust. Egyik közösségi oldalán közzétett fényképe alapján éppen egy elejtett elefánt mellett pózol. Bige Zalánban és apjában tehát a vadászat iránti szenvedélyük is közös – írja cikkében az Origo.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem csak képük, de pofákul is van hozzá

persze az az igazság, hogy az orbáni propaganda ezt már évek óta űzi

A Párt központi napilapja a nem csinál mást a „Ő Bige Zalán, a baloldalt finanszírozó oligarcha luxuséletet élő csemetéje” cikkével csak folytatja a szokásos idióta mocskolódását. A derék birkák persze erre is belelkesednek, mint legutóbb a patás ördög luxus nyaralás Szardinián (közel sem kerül annyiba, mint a Balatonnál, ráadásul utóidényben).
Nos most kiderült, hogy az ország egyik leggazdagabb emberének fussa arra, hogy finanszírozza a fia szórakozásait. Ja a luxus szórakozásait, mint
vadászat („Bige Lászlónak is az egyik luxushobbija a vadászat”), hogy is van ez ezzel? Nem kellene megkérdezni Semjén, Kovács és persze Polt NER-társakat, hogy mibűl???
Ja és szereti a szafarikat is, hogy kinek a fia (aki hivatalosan vagyontalan) van még így???
inhuman
Ők megdolgoztak a luxusért, míg Orbán, meg a paraszt csicskái KURVÁRA NEM !!!
Orbán és a paraszt csicskái lopják az EU-s pénzeket, meg a közpénzeket az ország kárára!
csipetke
A fidesznek/orbánnak régóta cseszi a csőrét,hogy van olyan ember az országban,aki a fidesz/orbán nélkül merészelt meggazdagodni. Persze,utánaolvasva Bigének is voltak stiklijei,ügyeskedései,de ésszel csinálta.Már évek óta izélgeti a rezsim, /ahogy Bige állítja,fillérekért,vagy akár ingyen akarják megszerezni a cégét/ évente indítanak ilyen-olyan vizsgálatokat ellene,de eddig nem bizonyított,kreált dolgokkal gyanúsítják. Ezek a kreált törvénytelenségek,és stiklik kizárólag a fidesznyákoknak megengedettek,ők aztán űzik is nagyiparilag. Bige fia külföldön vadászott,és elefánttal pózolt. A seggfej fidesznyák meg Svédországban egy házirénszarvassal. A toporzékolásügyi pedig lassan a klotyóra is repcsivel megy,mert fizetjük.Kinek mit dobott a gép.Mit kéne csinálni Bige fiának?Egy szeneskályha mellett kuporogva zsíroskenyeret enni,vagy mi?Nem tudom,mi a végzettsége a Bige gyereknek,de ő biztos nem közpénzen tanult,mint orbán sajátlábú récsöl,vagy a Gazsi-gyerek 3 hónapra 48 milliónkért Angliában.Röhej,amit a kormány/orbán művel ebben az ügyben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.