Egyesek immunrendszere olyan gyorsan végez az új típusú koronavírussal (SARS-CoV-2), hogy nem is tudnak pozitív tesztet adni.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: Valóban, olyan járvány nincs, ami mindenkire veszélyes, lehet hogy az emberiség 30% - a túléli oltás nélkül is, de honnan tudod előre, hogy ebbe majd te is beletartozol? Sehonnan. Az oltás esélyt ad erre, és ha még az immunrendszered is erős,duplán védett leszel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@division: nem bizony, de nem is pestis, hanem egy fluval egyenértékű...
division
@Pálinkás Pál: Szerinted. Akik ezzel foglalkoznak szerintük nem. Amúgy meg a vuhani és a delta teljesen más, utóbbihoz már nem biztos hogy elég gyors a memória T - sejtek reagálása segítség nélkül, és még ki tudja milyen mutációk jöhetnek.
Pálinkás Pál
@division: te..beugrott valami, ugye előírták a parlamenti dolgozók kötelező oltását...áruld már el, a képviselőknek miért nem??? vazze...jó példával kéne előljárniuk...persze a kérdés költői...
division
@Pálinkás Pál: Erre én is csak Gulyás válaszát tudom idézni:
"Ennek az az oka, mert furcsa helyzet állt elő, hiszen a frakciókat alkotmányos keretek között nem hiszem, hogy kötelezni lehet, hiszen a választópolgároknak köszönhetően ülnek a Parlamentben. Mindenesetre a FIDESZ-frakcióban mindenki be van oltva” - jelentette ki kérdésre válaszolva Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, azt is hozzátéve, hogy nem ismeri a többi frakció átoltottsági adatait."
division
@Pálinkás Pál: Valóban nem. Nyilván nekem sem világos. Az biztos, hogy köze van a "kiváltságos" Fidesz frakcióhoz, miszerint ott mindenki úgyis be van oltva. Vagy nem tudom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.