A Blikk cikke szerint Zsóka napok óta alig-alig veszi fel a telefont, amely állandóan csörög, mert mindenki nála érdeklődik férje hogylétéről.

A Blikk cikke szerint egy hete már, hogy a legendás Omega frontembere, Kóbor János (becenevén Mecky) kórházba került, ez pedig alaposan megviseli a feleségét, Zsókát is. A zenész családja hírzárlatot rendelt el Kóbor állapotát illetően (emiatt nem tudni, hogy mi miatt került be az énekes a kórházba), ez a helyzet nagyon megrendítette a feleségét, aki a cikk szerint napok óta alig-alig veszi fel a telefont. Egyébként ő volt az, aki Kóbort kórházba vitette, miután otthon rosszul lett.

Nagyon megrendítette Kóbár János feleségét, hogy férje kórházba került

Kóbor János énekes az Omega együttes koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2019. november 8-án

Fotó, címlapkép: MTI/Mohai Balázs

Zsóka egyik ismerőse foglalta össze a jelenlegi helyzetet a lapnak:

Zsóka imádja a férjét, lényegében csak akkor vannak külön, ha messze mennek nyaralni. Mecky nem szeret repülni, így Zsóka és közös lányuk, Léna együtt szoktak utazni, ám akkor is állandó kapcsolatban vannak. (...) Nagyon erős nő, aki mindent kézben tart, de nem csoda, hogy most fél. A férje a mindene, és aggódik az egészségéért.

Nagyon reméli, hogy Mecky hamarosan felépül, és otthon lehet velük. A hírzárlatnak egyetlen oka van: Zsóka nem szereti, ha negatív gondolatok veszik őket körbe. Mindig is azt vallotta, pozitívan kell gondolkodni, nem szabad a rossz dolgokat bevonzani. Ezért sem akarja, hogy aggasztó hírek jelenjenek meg a férjéről. Ráadásul mindenki nála érdeklődik, mert az orvosok csak a szűk családnak adnak tájékoztatást Mecky állapotáról, így azon felül, hogy dolgozik, otthon van a lányukkal és a férjéért aggódik, még a telefonja is egész nap csöng, mert mindenki tudni szeretné, mi van Jánossal.

Trunkos András, a zenekar menedzsere a lapnak elmondta, Zsóka minden nap bemegy a kórházba, tárgyal az orvosokkal a férje állapotáról, hogy mik a következő lépések, mik a kilátások. Trunkos abban bízik, Kóbor rendbe fog jönni. Múlt csütörtökön beszélt vele utoljára, azóta rossz hírt nem kapott róla, így bízik a 78 éves énekes felépülésében, akiről annyit tud, hogy stabil az állapota.

A lapnak megszólalt Molnár György "Elefánt", a zenekar gitárosa is, aki ugyancsak abban bízik, hogy Kóbor hamarosan otthon lehet:

Úgy tudom, talán négy vagy öt nap múlva lesznek újabb hírek róla, ha minden jól megy, talán haza is engedhetik. Csak remélni tudjuk, hogy ez valóban így lesz. Nagy terveink vannak, jövőre lesz hatvanéves az Omega, és hatalmas jubileumi bulival készülünk, amin ott kell lennie Meckynek.

Forrás: blikk.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Talán nem kellett volna a nagypapinak (jaaaa, neeem, csak vén apuka) annyira írtózni a védőoltástól. Megmondták a szakemberek, hogy az a korosztály, ahová már ő is tartozik, a legkockázatosabb.
Mindenki hülye, csak ő (is) helikopter.
Manhattan
@Eladott Ország: Érdekes felállás, hisz Kóbor 185 centi magas. Itt, mintha a minielnök mégis magasabb lenne...))
namihami
@Manhattan: Kihúzta magát. Nem sokkal előtte tette helyre a fél világot és most aratja le a sikereket. Onnan is...
colibri
@Manhattan: A képen Kóbor túlzás, hogy majdnem térdre ereszkedik, de teljesen berogyasztotta a lábait, mert nyílván el akarta tüntetni a pár 10 centis különbséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.