Baukó Éva néhány hete hozta nyilvánosságra, hogy ki fogja megnyerni az RTL Klubon futó A Konyhafőnök VIP új évadát, és azóta mindenki azt várja, hogy mikor lesz a következő nagy leleplezés – írta meg a nuus.

"Dobtak egy csontot" – Baukó Éva totális háborút hirdetett a TV2 ellen
Kép: TV2

Éva a közösségi oldalán ígéretet tett arra, hogy hamarosan azt is elárulja, hogy ki fogja megnyerni a TV2-n november 22-én kezdődő Farm VIP-t, ám mind ez idáig ez nem történt meg. Az egykori villalakót sokan támadják azzal, hogy a TV2 bérelte fel őt az RTL Klub műsorainak beborítására, köztük Puzsér Róbert is, aki nemrég a Spirit FM-en adott hangot véleményének.

Baukó Éva úgy érezte, muszáj reagálnia Puzsér szavaira, és ideje tiszta vizet öntenie a pohárba.

Nem szerettem volna már ezzel foglalkozni, hogy miért is voltak “tippjeim” a kereskedelmi tv-k műsorainak végkimeneteleihez, de végighallgattam most Puzsér Róbert elméletét ezzel kapcsolatban. Kedves Robi az egy tévhit , hogy engem “Mészáros Lőrinc tv-je”-a TV2 bérelt fel. Ezzel kapcsolatban meg is osztottam egy posztot, hogy a Farm Vip sorrendje, is hamarosan ki fog kerülni”

– írta a közösségi oldalán Baukó, aki hozzátette, hogy a TV2 annyira megrémült attól, hogy az ő műsorukat is tönkreteszi, hogy szerződést ajánlottak neki.

Múlthéten felhívtak a TV2-ből, hogy nincs -e kedvem szerepelni, a soron következő Pénzt vagy Éveket című műsorban. Mondtam a hölgynek, hogy na 4 év után sikerült felhívni, hogy “adjanak egy csontot”??? A TV2 megijedt a spoilerezéstől és azonnal szerződést és szereplést ajánlottak fel, de én ezt visszautasítottam!!! Nem vagyok senkinek sem a beépített embere! Többször utasítottam vissza tv szereplést és műsorokat is! Azonnal átláttam a szitán, és sértve is érzem magam, amiért pl. a TV2 is ennyire hülyének akart nézni, hogy én azonnal igent mondok majd, és egy szerződés által majd befogják a számat!! Szóval lesznek még TV2-es jóslatok is”

– fogalmazott Baukó, aki a napokban biztos nyilvánosságra fogja már hozni a Farm VIP győztesét is.

Címlapkép: TV2 Play
Forrás: nuus

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
lőfegyvert és tankokat a bakóévának, de izibe!
jesz
Baukó előbb-utóbb valamin elcsúszik...vagy...ha több pénzt kap, akkor meg felszívódik.
Szerintem csak sok pénzzel lehet befogni a száját...sok-sok pénzzel...az lenyugtatja az ember lányát(meg mindenki mást)
VASTAGBŐR
@KisTehen: Oszthatná a sok elavult elmebajos retket benn lol
sokanvagyunk
Legalább van önkritikája - tudja, hogy ugatónak csont jár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.