Egy terepjáró mentőautó átadása volt az alkalom a kiöltözésre.

Mészáros Lőrinc több százezres Louis Vuitton bakancsban és testhezálló bőrkabátban feszítFotó: MTI/Mónus Márton

A Mészáros Csoport tulajdonosa a Takarékbank elnök-vezérigazgatójával, Vida Józseffel adta át a mentőautót a Pest Megyei Kutató-Mentőszolgálatnak. Az autó hegyről, mélyből, vízből és jégről mentésre alkalmas eszközökkel is rendelkezik, természetesen a mentőorvosi felszerelés mellett, a beszerzéséhez és a felszereléséhez pedig 25 millió forintos támogatást nyújtottak a szolgálatot fenntartó alapítványnak – írja a blikk.hu.

A lap újságírói a helyszínen fotókat is készítettek, így lencsevégre kaphatták, hogy Mészáros Lőrinc milyen szettben jelent meg. Arról már korábban is cikkeztek, hogy mióta Várkonyi Andreával van együtt, a milliárdos lefogyott és divatosabban is öltözik. Most a bizonyíték is itt van.

Valóban sokat veszített a súlyából, ami most jól látszott, ugyanis egy feszes, fekete bőrkabátban volt. Ehhez egy Luis Vuitton bakancsot választott az NBA kollekcióból, ami közel 1400 dollárba kerül.

A fotókat ide kattintva tudja megnézni.

Forrás: blikk.hu
Fotó: MTI/Mónus Márton

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Hát, elég szerencsétlenül néz ki. Erre az emberre ráaggathatják a világ legdrágább gönceit, nincs karizmája, stílusa, kisugárzása, nem tudja viselni magát, a képeken is álldogál bambán, mint aki azt sem tudja, hová került.
Sebaj, majd Andika résztvevően - netántán ingerülten - megkérdezi a kulipintyójukban: Lőrinc, akarsz róla beszélni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
Ez egy ünnepélyes - és fontos - alkalom volt. Az a minimum lett volna, ha tisztességesen felöltözik - és ezt nem a ruhadarabok árára értem. Ilyen ruhában el lehet menni egy kirándulásra, de megjelenni valahol, ahol a főszereplőt alakítja...
A zsebredugott kezét már nem is említem.
Aki Én
@ómió: volt már olyan, hogy te az aktuális cikkhez szóltál, buta bolsi csicska?
ómió
@Aki Én: Ott az elmeosztályon fektedben már annyit sem értesz meg, hogy mig Mészi több százezres bakancsra költött, addig ugyanezt, meg még többet is, Bige efftársad meg Márki efftársad támogatására!? Vagy csak a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája egy újabb rohama szorította újra satuba fajkreténséged már nyomokban is alig létező értelmi képességeit?
Aki Én
@ómió: volt már olyan, hogy te az aktuális cikkhez szóltál, buta bolsi csicska?
Látom még mindig nem jutott el a beteg agyadig, hogy az önerőből csőd szélére jutó, félanalfabéta roma gázos mibű lett multimilliárdos.
Na, erre gondolok, mikor azt mondom, buta vagy mint a segg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.