A Nébih egy Norbi Update mézhelyettesítő szirupot vont ki a forgalomból.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Norbi(ék) és a szégyen??? Ne már! =))
inhuman
Elsüllyedhetne, de már nincs hova tovább süllyednie.
Ingyért sem kéne Norbi termékei közül semmi...
Sőt, ha fizetne érte, hogy vigyem a termékét, akkor sem kéne!
Norbi: Itt van egy elvileg teljes kiőrlésű valami sz@r, ami pogácsára hasonlít, ha elviszed, kapsz 300 forintot.
Én: A ... se kell! (a pontok a kisípolást helyettesítik)

Persze elvihetném a teljes kiőrlésű sz@rt, ami pogácsára hasonlít (aztán kidobom) és elfogadhatnám a 300 forintot, de nekem kérem szépen vannak elveim.
Most kapcsolok, semmit nem változtak az elveim azóta, amióta vannak elveim (és ha már eddig nem változtak, akkor már nem is fognak!)
Persze ha rossz elvek mentén bukdácsolsz, akkor azon érdemes változtatni.
Szerintem az én elveimmel nincs baj erkölcsileg, emberileg, (össz)társadalmilag, amit Isten ítélőszéke előtt is bátran felvállalok. (ezt nem csak én gondolom így, hanem az emberiség egyetemes írott és íratlan kódexe alapján - ha te nem ismered ezt a kódexet, épp itt az ideje, hogy megismerd)

Igen, ezzel a köpönyegforgató, saját magát minduntalan szembeköpő Orbánra is gondoltam picit. Nekem egy ilyen szélmalmok ellen harcoló, szélkakasként irányváltó, saját traumáival vívódó ganyé ember ne ossza az észt - hogy mit gondoljak a világról!
Csizmás Kond
...de mi ebben a pláne ,...Norbi életében egy csaló volt, abból élt hogy hülyéket vert át, etetett mindenféle szarsággal...már rég rozsdás kéne legyen a bilincs rajta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.