A NőComment legutóbbi adásában Pálmai Anna arról mesélt, hogy a mai napig fél a sötétben, ezért ha nincs mellette a párja, csak lámpafényben tud aludni.

Liptai Claudia késsel a párnája alatt aludt egy félelmetes fikusz miatt

Fotó: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Mint a 24.hu írja, a történetre Liptai Claudia is ráhúzta a maga sztoriját, amiről nem derült ki, hogy hány évvel ezelőtti.

Én nagyon sokáig egy késsel a párnám alatt aludtam. Tudom, hogy nagyon hülyén hangzik, de volt egy fikusz a szobában, ami ha lekapcsoltuk a lámpát, akkor úgy nézett ki, mint egy farkas. Nem hogy arrébb toltam volna azt a nyomorult fikuszt, hanem féltem, ezért kést raktam a párna alá. Nem gondolkoztam azon, hogy ha jön egy betörő vagy meg akarnak ölni, akkor az lesz az első, hogy áhh, van egy kés, nem is kellett hoznom semmit

– mesélte a műsorvezető.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Néztem mind a két adást, az első kicsit gyengécske volt, a tegnapi sokkal erősebb. Ez nyilván függ a meghívott vendégektől is. Tegnap nemcsak Járai sziporkázott, szinte mindenki toppon volt.
Klaudia letagadhatatlanul a legszínesebb műsorvezető, a legjobb értelemben egy nagy bohóc.
És ezen nem változtat a képválasztás sem, amelynek semmi köze a műsorhoz, csak egy régi, nagyon előnytelen felvétel - igaz, 24.hu?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.