De eljutott arra a pontra, hogy meg kell keresnie Kulkát, aki 12 évig az apját alakította a Szomszédokban.

A Blikk + Győző adásában beszélt arról Ábel Anita műsorvezető, hogy szégyelli magát amiatt, mert amikor öt és fél éve Kulka Jánosnak sztrókja volt, nem kereste meg a színészt, és ezt azóta sem tette meg – olvasható a Blikk cikkében.

Ábel Anita szégyelli, hogy sztrókja óta nem kereste meg Kulka Jánost

Fotó: YouTube/TV2

Ábel Anita ugyanis a Szomszédok című magyar tévésorozatban Julcsiként a Mágenheim doktort alakító Kulka lányaként szerepelt, közte és a színész között bizalmas volt a viszony jó 12 évig.

Akkor én nem kerestem őt, amit én egyrészt szégyellek, de nem tudtam, hogyan tegyem. Egy ilyen helyzetben, amikor előtte már egy-két évig nincs olyan viszony, akkor mit mondasz?

 - tette fel a kérdést a műsorban Ábel Anita, aki azt is elmesélte a műsorban, hogy korábban mit jelentett számára Kulka János.

Mi nagyon jóban voltunk, mondhatom azt, hogy szoros barátságban voltunk. Talán ő volt az egyetlen, aki megértette a lelkemet és a bennem zajló dolgokat. Nyilván nehéz, amikor 12 évesen bekerülsz egy sorozatba felnőttek között, nem mindig úgy viszonyulnak hozzád. De vele valahogy az első perctől kezdve megtaláltuk a közös hangot

- mondta el a műsorvezető, aki azt is elárulta, hogy gyerekként egy kutyát is kapott Kulkától, akivel aztán az egykori "apa-lánya" kapcsolat köddé vált az idők múltával.

Aztán később a Heti Hetesbe jött vendégnek, amikor én már ott résztevő voltam. Akkor megint újra dolgoztunk is egy kicsit s megint beszéltünk egymással. (...) Persze Schell Jucin, Lang Györgyin, Falusi Mariannon keresztül kérdeztem, hogy mi van, hogy van, így mindig tudtam az állomásokat

- mondta el a műsorban Ábel Anita, aki belátta, ideje felvenni a telefont és megkeresni Kulkát, akiről mostanában megint rossz híreket hallani: afáziája miatt elfelejtett angolul és franciául, beszédzavara van és depressziós, és azt a pár előadását is lemondta, amikben eddig szerepelt.

Pont a minap jutott eszembe, hogy ezt a gombócot is le kell nyelni, és oda kell állni, mert lehet, hogy szüksége van valamire, amit én tudok adni vagy csak beszélgetni, miközben nem akarom sajnálni, mert nagyszerű ember (...) Kérdeztem Schell Jucit, hívjam-e. Egyáltalán hogy reagálna? Mert a szere­tetem felé s az, amilyen viszonyban voltunk, az nem szűnt meg. De nyilván nekem is voltak élethelyzetek (...) Pont a napokban gondolkodtam ezen, hogy ne legyek ekkora gyökér.

Forrás: blikk.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Magyarázkodás helyett talán lépni kellene. Csak jelzem, a szeretet sosem hűl ki, csak a szükségkapcsolatok tudnak köddé válni. Kettejük felállásában nyilvánvaló, kinek a számára volt létkérdés, hogy figyelemmel legyenek iránta.
namihami
Ez a hirtelen feltámadó szimpátiahullám hitelesebb lett volna akkor, amikor újsütetű miniszterelnök-barátja a sárba taposta a Kulkát.
Az ""apa-lánya"" kapcsolat jobban kidomborodott volna.
szaboria1
Lehet, hogy most már késő de az is lehet, hogy akkor fel sem ismerte volna. Sajnos az én páromnál is vannak pillanatok amikor nem tudja kimondani mit szeretne mondani vagy, hogy én kivagyok. Az ismerősöket sem ismeri fel.
jesz
És ha nem keresi meg? Akkor mi lesz? Semmi...Langgal együtt élt...és? Most mindketten rokkantak..
Sic transit gloria mundi.
namihami
@jesz: Ebben neked igazad van. Csak a Kulka még akkor is ismertEBB név lesz a szakmában (is), amikor ez a csaj már csak mint Orbán-dekoráció fog szerepelni. Ott is csak a sokkal mérsékeltebb számúbb egyeseknél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.