Van valami, amiből egyik politikai oldal sem maradt ki – íme a válogatott magyar szerelmi és szexbotrányok története!

Visszavitt házi szexvideó, jachton prostikkal hempergő Borkai – politikai szex-botrányok Magyarországon

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

A Blikk készített egy összeállítást a politikai színezetű hazai szexbotrányokról.

Saját szexvideóját vitte vissza a kölcsönzőbe a polgármester

A rendszerváltást követő első magyar politikai szexbotrány 1997-ben robbant ki. Pásztor József füzesabonyi polgármester tévedésből a saját szexvideóját vitte vissza a helyi kölcsönzőbe. A filmen a Fidesz–FKgP–MDF közös polgármestere az önkormányzat sofőrjének idős édesanyjával és egy fiatal nővel múlatta az időt. A polgármester lemondott.

Három házasság, hat gyerek, viszony a titkárságvezetővel

Vitathatatlanul Deutsch Tamás a magyar politikai élet legnagyobb Casanovája, akinek eddigi mérlege öt gyerek, három házasság. 1987-ben házasodott össze első feleségével, Krisztinával. Két gyerek után, 2000-ben robbant a bomba, amely szerint a sportminiszter titkárságvezetője, Anita is babát vár tőle. A dolognak válás lett vége.

Visszavitt házi szexvideó, jachton prostikkal hempergő Borkai – politikai szex-botrányok Magyarországon

A külügyminiszter félrelép

Kovács László (MSZP) uniós adóügyi biztos, korábbi külügyminiszter is látványos leleplezéssel iratkozott be a félrelépő politikusok sorába. A Blikk buktatta le, hogy míg környezetében is példás férj hírében állt, valójában 2000-től kezdődően éveken át titkos viszonyt ápolt éveken át egy nála jóval fiatalabb üzletasszonnyal. Állítólag a kapcsolatról Kovács László neje is tudott, ám szemet hunyt az ügy felett.

A pénzügyminiszter is félrelép

Házassággal és gyermekáldással végződött a szocialista Veres János volt pénzügyminiszter éveken át titkolt románca a volt MSZP-s európai képviselővel, Dobolyi Alexandrával – írta meg a Blikk. A két házas politikus viszonya úgy derült ki, hogy lapunk 2010 elején egy fotót közölt róluk, amelyen éppen Makaó főutcáján láthatók.

A legkínosabb sztori: Borkai jachton hancúrozik örömlányokkal

A közelmúlt egyik legmeredekebb botránya Borkai Zsoltnak, Győr expolgámesterének és társainak adriai yachtútja és szexkalandja volt. Mint ismert, nyilvánosságra kerültek olyan felvételek, melyeken a fideszes politikus nem éppen konzervatív oldalát mutatja: egy adriai luxusjachton szexel fiatal lányokkal rengeteg ital és egyes barátai társaságában. Borkai mellett családja ugyan kitartott, de a városvezető az esetet követően távozott a politikából, civil életéről interjút egyedül a Blikknek adott. Azt mondta lapunknak: súlyos árat fizetett, de túl van az ügyön.

Forrás: blikk.hu

Címlapkép: Fotó: MTI/Krizsán Csaba

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
akkor most visszaállitjátok a nyilvános házakat is? tán be is lesznek kamerázva vagy egyéb kedvezmény politikusoknak, Nyugdijasok meg ugyse mennek de nektek nyalni sem.. A szomszéd mindig dicsekszik 80 évesen is, hogy még tud, ezt panaszolja a bácsika a körzeti orvosnál. Tudja mit válaszolt az orvos egyszerű MONDJA ezt maga is!!!
Eladott Ország
@KisTehen @penege: ♠ Mos az a problémátok, hogy nem állt meg neked "Jákob", és nem tudtál hozzá felzárkózni?! Ne feledjétek a marokmarcsát. Íme az egyik vezérkos, példáját kövessétek, bula' híján...
Futsalos Petike egyenlőre a főnökével van teli...és a keze a Marokmarcsával'
pctrs.network.hu/clubpicture/1/7/5/9/_/16_szijjarto_petike_netezikgif_1759199_9238_n.gif
jesz
...ezeket ismerjük...

...Jakabbal mi van? nagyhirtelen elült a por...csak nem mosdatják?
Toller Béla
Pedig nyilvánvaló, hogy ezek a fiúk már azelőtt is erősen túlértékelték magukat ! De amíg nemépít házat és nem kúrja meg a titkárnőt, addig senkinek sem esik baja ebben aza orszéágban !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.