Mióta Járai Máté és felesége nyíltan felvállalják, hogy non-monogám kapcsolatban élnek, egyre gyakrabban kerül elő a téma. 

Újabb celeb vallott nyitott kapcsolatáról

Fotó: Facebook

A színész most a Nőcomment! című talkshowban tette tiszteletét. A házasok különleges viszonyulása a monogámiához ezúttal azonban azért is volt különösen érdekes, mert a műsorban Gryllus Dorka is helyet foglalt, aki a Story Magazin megkeresésére elárulta, korábban neki is volt része hasonlóban.

"Felőlem mindenki úgy él, ahogy akar. Senkit nem ítélek el, már csak azért sem, mert én sem voltam mindig monogám. Korábban éltem én is nyitott kapcsolatban. Nem én kezdeményeztem a nyitott kapcsolatot. Volt olyan párom, aki azt mondta, hogy nagyon szeret engem, de ha ebből hosszú kapcsolatot szeretnék, akkor ne legyen hűségi fogadalom, mert akkor csak hazugságba kergetjük egymást. Ez az ő koncepciója volt, én pedig azt mondtam rá, hogy jó. Működött, ameddig működött, akkoriban nem volt ezzel bajom, de nyilván nem vagyunk már együtt, úgyhogy valahol megbicsaklott ez a sztori. Ettől függetlenül elhiszem, hogy van olyan pár, akiknél jól működik a nyitott házasság"

- vallotta be őszintén a színésznő.

Forrás: Blikk.hu 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Az nem igaz hogy működik. Akkor működnek ha tartós lenne de nem az mert végül mindenki megunja a közös tepsit...
...ja és az utódok ha lesznek és abba nőnek bele azokból lesz a gender...
namihami
""Nyitott kapcsolat"" Ezt a ""mi időnkben"" egész másként hívták.
Igaz-ami igaz, az bizony csúnyább kifejezés volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.