Will Smith könyvet adott ki, amelyben kendőzetlen őszinteséggel ír többek között szexfüggőségéről. 

"Volt, hogy az orgazmustól öklendeznem kellett" – szexfüggőségéről vallott a szupersztár

Fotó: Instagram

Az Oscar-díjra jelölt amerikai színész és többszörös Grammy-díjnyertes hip-hop előadó első komoly kapcsolata egy Melanie Parker nevű lánnyal volt. Smith 16 évesen maga is megtapasztalta, milyen nagy lánggal tud égni az első komoly tiniszerelem, a szakítás okozta csalódás pedig mély sebeket hagyott maga után. A lány megcsalta őt, ami olyan reakciót váltott ki Smithből, hogy az évekig hatással volt szexuális életére – írja a Velvet.hu.

Kétségbeesetten vágytam a megkönnyebbülésre, de mivel a szívfájdalomra nincs gyógyszer, a vásárlás és a féktelen szex lett az én homeopátiás szerem. Melanie előtt csak egy lánnyal szexeltem, a Melanie-val való szakítást követően azonban átestem a ló túloldalára. Azzal próbáltam meg enyhíteni a fájdalmamat, hogy akivel csak tudtam, lefeküdtem. Hát nem segített, csak még nyomorultabbul éreztem magam. Ha a csúcsra jutottam, öklendeztem és néha hánytam is. Rengeteg nővel feküdtem le, féktelen volt velük a szex, ez váltotta ki az egészet.

- írja.

Noha Parkerrel kibékültek, s egy rövid időre újból összejöttek, egy idő után mindketten azt látták a legjobbnak, ha végleg különválnak útjaik.

Smith egyébként mindig őszintén beszélt a szexuális életéről. Nejével, Jada Pinkett Smith-szel azt sem tagadják, hogy nyitott házasságban élnek. Életüket 1997-ben kötötték össze, házasságuk első időszakában pedig – ahogy az egy Oprah Winfreynek adott interjúból kiderült – napjában többször is egymásnak estek. Pontosabban az első négy hónapban volt ez így; úgy és annyit szexeltek, mintha kötelező lett volna.

Forrás: Velvet.hu 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A jelek szerint ""villszmisznek"" lenni se könnyű.
Csizmás Kond
...ilyen elemi dolgokkal kérkednek ezek a világhírűek...
simmering73
Nem kellett volna megcsinálni a szomszéd kecskéjét is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.