Balog Zoltán volt miniszter és jelenlegi püspök megint nagyon érdekeseket beszélt, mint tette életében már annyiszor, elég csak a fogantatás pillanatában éneklő hölgyekre gondolni, akikkel nem tudom, hol és milyen körülmények között találkozhatott, mert ilyeneket még a pornográf irodalom sem ismer –…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbániában az EMMI élére elve a nem 100-as az ajánlott

legalább is az ezeddig odatett muksók minimum zavaros marhaságaikkal hasítottak

Az azóta püspökké avanzsált Balog páter változatlanul reszelgeti a körmét! Legújabb hőstettéről a forgokinpad.blog „Bábeli zavarok” postja számol be.
A Magyarországi Református Egyház Zsinatának berekfürdői ülésén beszélt, november 23-án.
A blogger az itteni zagyválásait röhögi körbe, lévén komoly gondok vannak Bábel tornya valamint az özönvíz történetének említésével.
Ebből azt a következtetést vonta le, hogy: „Ezek szerint Balog lelkésznek vagy saját Bibliája van, mely nem azonos a Károli-félével és az összes többivel sem, vagy az eredetit sem szokta olvasgatni.”.
Nos, hogy Balog mit szokott olvasni és mit szokott megérteni belőle, arról vannak elképzeléseim. S nagyon nem lennék meglepve, ha a derék püspökúrnak a témába tartozó részek nem lennének meg. Mint írja a témához „Mózes első könyvét” kellett forgatnia, azaz az Ótestamentumban.
Nos mint tudjuk Balog páter idején volt a Bartókon egy Biblia éve nevű sorozat (ráadásul ő volt a fővédnöke), ahol egy éven keresztül napi több műsorban egyszer sem került szóba, hogy van Ótestamentum is!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.