Könyörgöm nektek: tanuljatok a példámból! Majdnem elvesztettem mindent! – hívta fel a figyelmet Facebook-oldalán Dombóvári István humorista.

Dombóvári István be volt oltva, de így is majdnem belehalt a koronavírus-fertőzésbe

Dombi azt írja, hogy ő, a felesége és tíz hónapos kisfiúk is elkapta a koronavírust. Be volt oltva, vigyázott is, de így is nagyon megviselte a betegség.

Több mint egy hétig lebegtem 40 fokos lázban, már a tudatom sem volt tiszta. (…) Mikor nagy nehezen lement a gyilkos láz, jött a többi. A gyógyszerek szétcseszték a gyomrom és a covid nagyon komoly pusztítást végzett a tüdőmben. Még mindig alig kapok levegőt, rohadék egy érzés, hogy szívod, de nem jön! Túlvagyok egy hetes infúziós kúrán. Enni, állni sőt beszélni se nagyon tudok még, de már látom, hogy nem fogok meghalni! (bár a szövődmények még érkezhetnek) Ha nincs a háziorvosom, Ladoniczky Zoltán, akkor belehalok, ez nem is kérdés. Ez a szar, jön, lát és visz mindent…. A KORONAVÍRUS KIBASZOTTUL LÉTEZIK!

- írta Dombóvári, hozzátéve, a felesége nagybetegen virrasztott a „kiskutyaként köhögő” gyerekük ágyánál, míg ő hajnalokig delíriumban hörgött. 

Forrás: Facebook/Dombóvári István

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Nem csípem Dombi humorát, másfajta poénok ülnek nálam, a Covidot viszont rühellem! El sem tudom képzelni, milyen lehet egy 10 hónapos csöppséget tehetetlenül nézni, ahogyan dolgozik azért a kis levegőért, amire szüksége van :(

Jobbulást az egész családnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Biztos igaz, de mikor történt? Ahhoz képest, hogy még a tudatánál volt, minden nap posztolt a Facebookon. Erősen túlzó ez így minden konkrétum nélkül.
Peller Anikó
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: ha a tudatánál van akkor képes posztolni. Ha nincs a tudatánál akkor nehezen. A viccelők szoktak túlozni, de ha a kölyök nem 10 hónapos hanem csak 5 az a betegség akkor is elég rémisztő lehet..

@KaPál: 'gyöngyöt disznók elé..' Kac, kac, ha csak megsejtenéd valahogy mennyire gyenge vagy sírnál.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@Peller Anikó: Rosszul írtam, azt írta alig volt tiszta a tudata. Ilyen helyzetben nemhogy Facebookon posztolgatni, de még a gépet sem kapxsolnám be. Mondom, akár igaz is lehet, de minden konkrétum nélkül írt egy hosszú oltásra buzdító bejegyzést. Például milyen vakcinát, mikor kapott, mennyivel később betegedett meg.Ez így csak egy bulvár hír.
dr préditákor
Talán ha nem lenne ennyire kövér... Le kellene fogyni, aztán a covid is elkerül...
simmering73
@Peller Anikó: Teológus is. Mint verőce21. Bár szerintem fingja nincs ennek az értelméről.
cirip
Rühellem Dombit, buta lepcsesszájó piaci kofaasszony stílus és egyre nagyobb az "arca"..,..Ha meglátom elkapcsolok,és az is lehet, hogy igaza van annak, aki azt írja, propaganda cikk.

De mindenképpen egészséget kívánok az egész családnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.