November közepén megjelent Várkonyi Andrea könyve És ezt lehet? címmel, mely alapvetően pszichológiai oldalról szeretné megértetni a női olvasókkal, hogy sok mindenhez joguk van egyedül és párkapcsolatban is. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Andrea Várkonyi (@varkonyiandrea_va) által megosztott bejegyzés

A könyvet a 24.hu szemlézte. A lap azt írja, Várkonyi a könyvben a családjára felhúzva ír több alkalommal is arról, hogy jó a genetikája, a külsejével emiatt alig foglalkozik: mindössze reggel használ hidratáló krémet, de szerencséjére a ráncosodással még nem kell foglalkoznia. Imád nassolni, nem sportol, ennek ellenére mindig rácsodálkoznak mások, milyen remek az alakja.

Sokszor kérdezik, hogy amit elértem, azt a szerencsének, a tehetségemnek vagy a befektetett munkának köszönhetem-e. A külső adottság szerencse, a genetika úgy dobta össze, hogy kameraképes vagyok, ezen nincs mit magyarázni

– írja a műsorvezető.

Ha ezidáig valakiben ott motoszkált a kérdés, változott-e Várkonyi Andrea neve, miután hozzáment Mészáros Lőrinchez, a könyv alapján kaphat választ: szerinte a férj nevének felvétele régi és talán már avítt hagyomány is, ami a birtoklásról szól – így feltételezhetően nem vette fel a Mészáros nevet.

Aki nem elég férfi, azt én keresztbe lenyelem

– írja Várkonyi, felvezetve, hogy az egyedülálló nőknél sokszor előjön gondként, hogy nem tudnak férfi nélkül létezni, gyámolításra szorulnak. Majd ismét az általánosítás felé fordul:

Manapság sajnos egyre kevesebb a valódi férfi. A sok válás miatt az egyedülálló anyukák nevelgetik a kicsi fiaikat, akiket felemelnek a partner szerepébe, vagy tutyimutyi alakot csinálnak belőlük. A társadalom emiatt nem termel ki tökös férfiakat, viszont tökös nőket igen, akik azután hiába keresik a belevaló férfiakat.

Állítólag a barátnőivel sokszor fejtegetik, hová lettek a valódi férfiak:

egyik felük meghalt az első világháborúban,

másik felük a második világháborúban,

a maradék meg disszidált ’56-ban.

Várkonyi: „Aki nem elég férfi, azt én keresztbe lenyelem” – Kiderült az is, hogy a tévés felvette-e Mészáros Lőrinc nevét az esküvő után, és hogy milyen számára az igazi férfi

És hogy milyen Várkonyi számára az igazi férfi? Szereti, ha meg tud oldani dolgokat.

Ha az asztal lába kitörik, vagy télen gumit kell cserélni az autón intézze el, hogy valaki jöjjön és csinálja meg, hogy ne nekem kelljen. Az én szememben a férfiasságba beletartozik az is, hogy az illető valamit elért már az élete során, saját karrierje, egzisztenciája van.

Szereti, ha egy férfinak van hatalma, de – bár Mészáros miatt adekvát lenne – ne politikai értelemben gondoljunk erre, sokkal inkább tudása, képzettsége alapján. Mint írja: „Ez nekem imponál, és ad egyfajta biztonságérzetet.”

Forrás: 24.hu

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
"sokkal inkább tudása, képzettsége alapján"
Na ezen jól felröhögtem, Mészáros meg a tudás és a képzettség:-)))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Ennek a nőnek hogyan adhattak diplomát pszichológiából? Lejáratja a szakmát.
ESCOBAR
@reanimator: Mindig is... ?! Mióta vagy itt ezzel a névvel? Egy napja??? Akkor? Ááááááááááááá! Hányadik NICK ez amivel megjelensz? Nekem csak ez az egy (1) felhasználónevem van!
Dr. Proktor
Már csak egy kérdésem maradt: fent a lentit vagy lent a fentit?
kulabombaafityiszre
@reanimator: tegnap, 09:44
NBagy szavak tőled egy kis senkitől.
Qqberci
@Nyírfa: Mert dugológiai diploma nincs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.