Már a Maldív-szigetek-szigetekre és Egyiptomba is lehet utazni a Magyarországon alkalmazott vakcinákkal. 

Így már 22 országba lehet beutazni a kölcsönös egyezség révén akkor, ha valaki felvette az adott oltási sor összes vakcináját (az alapimmunizálás két vakcina, kivéve a Janssennél, ott egy). Ez különösen a szputnyikosoknak lehet fontos – írja a Telex.hu

Már 22 országba beutazhatunk a magyar vakcinákkal

Forrás: 123RF.com

Szijjártó tájékoztatása szerint Egyiptommal kedden lép életbe az megállapodás, az ide utazók közül csak a 6 és 18 év közötti, nem beoltott gyerekeknek kell negatív teszteredményt vinniük magukkal, míg az oltással rendelkezők szabadon utazhatnak. A Maldív-szigetekkel szerdán lép életbe a megállapodás, amelynek alapján 18 év felett vakcinaigazolással, az alatt pedig szabadon lehet utazni.

Hogy az utazási kedvre hogyan hat majd a dél-afrikai eredetű új koronavírus-variáns, az omikron, azt nem tudni, de azonosítottak már eseteket Dél-Afrikán kívül Izraelben, és Belgiumban is regisztráltak már beteget.

Forrás: Telex.hu 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán egyre többen kívánnak utazni Afrikába és környékére. Ez normális? Térj már vissza a valóságba te zavarodott elméjű pálinkaimádó pocakpogácsa! Magyarországon kb 10 millió ember él, hányan terveznek most utazást szerinted?! Van neked minimális fogalmad arról, hogy hogyan él a többség?! Ne keverd már a hétköznapi embereket a maldívozó Mészárossal, a szuperjachtozó Szíjjártóval, a falukat vásárló Rogán földesúrral! Te tényleg nem érted, hogy a többség egyszer sem fog Afrikában nyaralni?! Se idén, se jövőre, se azután. Az is kérdés, hogy idén több millió ember egyáltalán fog-e nyaralni. Ugyanis képzeld, gazdasági válság (is) van. Nem mindenkinek szórja a milliókat a kormány, nem mindenki mutyis haver. Nem tudni, hogy az ilyen kijelentéseidnek az arrogáns cinizmusosod vagy a realitástól elszakadt elméd az oka. A várból nem látszik a magyar valóság! Az orvosa azt mondta neki ,hogy elmebeteg, ő meg azt hitte, hogy azt mondta elmehet.
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/154493589_464438641587528_2044436226502330643_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-5&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=KOAKDm-i2pkAX9lFV_w&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=08eaf5db8292a8f3d0eaa11e05c4ea57&oe=61C9AF3F
Nyugat Európába továbbra is konyec' a beutazás keleti vakcinákkal. Legutóbb az emberek “Úgy várták a Pfizert, mintha az új iPhone-ért álltak volna sorba”
namihami
@Eladott Ország: Most mit csináljon az a szerencsétlen hazai NERelitefftársi réteg, ha éppen egy elefánt- vagy zsiráf vadászatra támadna kedve? Az osztrák szafari parkban, legyen bármilyen jól eleresztve (persze, munkabérből eredően) nem engedik meg neki, hogy lelője az oroszlánt. A házivadrénszarvasok pedig (a Semjén óta) védett állatok. Azokat se lehet.
Na, akkor mi marad? Igen, Afrika. Tehát, hova kell egy gondos, a haza átlagpolgárainak kiszolgálására az életét és munkásságát feltevő miniszterelnöknek beutazási lehetőséget szerezni? Helyes a válasz:. Afrikai országokba.
Hiszen a miniszter szó is szolgát jelent, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.