A gázáremelés miatt a távfűtési szektor nagyon rossz helyzetbe került.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: Volt már olyan, hogy valamit megértesz, te elmebeteg bolsi csicska csótány?
ómió
@Aki Én: Bolsiék elmebeteg, hatalom- és népzsebi-éhes proletárja! Megint rád tört az elmebeteg tetves bolsiságod másrahazudási szindrómájának egyik rohama? És emiatt már Márki efftársad tervezett "rezsicsökkentésének" se bírsz örülni?
Aki Én
@ómió: Volt már olyan, hogy valamit megértesz, te elmebeteg bolsi csicska csótány? Milyen egysíkú balfasz vagy, te bolsi csicskagyász...
ómió
@Aki Én: Szóval, még mindig az elmebeteg tetves bolsiságod másrahazudási rohama gyötör téged, efftársak fajkreténje! De legalább szedáltatnád már magadat!
Aki Én
@ómió: Milyen egysíkú balfasz vagy, te bolsi csicskagyász...
ómió
@Aki Én: Eszerint te a tükörben látod az egysíkú balfaszbolsi csicskagyászt, bolsiék fajkreténje, hogy folyton ezt mormolgatod!? Az más! Akkor, viszont, szólj az ápolóidnak: toljanak téged el a tükör elől!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.