A gázáremelés miatt a távfűtési szektor nagyon rossz helyzetbe került.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Klubtag
Ez lesz a legeredményesebb rezsicsökkentés: NINCS SZOLGÁLTATÁS - ERGO - NINCS SZÁMLA...
Eladott Ország
Németh Szilárd vitt mindent, mint a tornádó. A friss posztján. Mutatom:
Eladott Ország
Bocs. ma, 10:24 ♦ lemaradt link...
A magyar kormányban bízhatnak a magyar szavazók, a rezsicsökkentés stratégiája már 8 éve tart és remekül működik hazánkban!
❌ A baloldal ezt eltörölné, mert nekik nem számítanak a magyar emberek.
Állítsuk meg őket! Írja alá Ön is a Stop, Gyurcsány! Stop, Márki-Zay! petíciót online!
sp-ao.shortpixel.ai/client/to_auto,q_lossy,ret_img,w_1200,h_630/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2021/11/nsz.jpg
ómió
"Izmosabb" riogatnivaló nem volt, efftársak!? Vagy már a Márki efftársatok féle "fűts kevesebbet rezsicsökkentés" se a szívetek csücske?
verőce21
@ómió: (10:29) Ezen tényleg röhögnöm kell, mert én sem fogalmazhattam volna másképp! :)
Sámannus
Kikerülnek a kályhacsövek a panelek ablakaiba, szent keresztény ünnepünkön. Vízkeresztkor majd eltüzeljük a fát
Emmersson71
Szilárd majd telefingja a tározókat nemzethyleg :P
Emmersson71
@Klubtag: Szerintem azért a karbantartást és a készenléti-díjat még kiszámlázzák ;)
Sámannus
@verőce21: Látom a trollok elhallgatják mi az oka a közművek bedőlésének, vagyis korszerűsítések elmaradása miatt a lakosság terhe súlyosabban terheli a közműveket. A korszerűsítések nyolcvan százalékos megtakarítások is elérhetők és akkor nem kéne a piaci árakba beavatkozni. retkes piszkos hazudozók tizenkét év alatt ezt elhallgatva inkább szétlopták ezt a pénzt,szerintem az itt kommentelő trollok is ludasak ebben. Orbán után ezt a szarkupacot kel eltakarítani, mint a lószart a dísztéren.
Klubtag
@Emmersson71: ...már arra gondolsz, amit nem csinálnak meg folyamatosan, mert arra már nem is futja? Még a hozzáértő karbantartók egy részét is lapátra tették élőmunka ráfordítás racionalizálása ürügyén...
verőce21
@Sámannus: Sajnos ez min. 50 éve probléma, amióta a faluközművesítések nagyjából befejeződtek...
vacsi
Aha! Szóval a fűtésszámlát növelnék - csak a rezsicsökkentés tiltja! Na, ezért fogok a Fideszre szavazni!
Sámannus
@verőce21: Nem a közművesítés a gond, hanem a korszerűsítés. Látom úgy elfoglal a hazudozás, hogy azt sem érted miről folyik a vita. Sajnos ezt az embereknek is ilyen nehéz elmagyarázni. Pontosan olyan mint az oltás ellenesség, vagy a tesztelés elmulasztása.
Azt is elismerem, hogy ez rengeteg pénzbe kerül, de ezt orbán is megértette, mégsem kezdett neki, mert lopni könnyebb az egész bagázsnak, mint megcsinálni valamit.
Klubtag
@Sámannus: ...nem beszélve arról, hogy 2004. óta először csak szerényebben, de az elmúlt években csaj úgy ömlik a pénz az EU-ból, amit a közbeszerzések túlárazási technikája működtetésével megszüntettek "közpénz"-ként a köz javára használni. Hatalmas vagyonokként köszönnek vissza a NER-lovagok legaljasabb, leggátlástalanabb egyedeinek (rokonainak, barátainak, stb.) kezében.
Sámannus
@Klubtag: Mi még Bajnai idején csináltunk panel programot, kb ötven százalékos rezsicsökkenéssel No gondoltam mikor Szili elkezdett ökörködni a baromságával, ennek nagy sírás lesz a vége, de nagyot tévedtem, mert nagy sírásás is van ezeknek remek vezéreknek áldásos tevékenysége után.
Eladott Ország
@vacsi: ma, 11:30 ♦ Osztogatva fosztogatva ez a fideszes rezsimódi! Más f@szával verni a csalánt!
Elítélem, de megértem azt, aki sok pénzért fideszes. Aki viszont ingyen hülye azt már nehezebben. És még van aki fizet is érte!
scontent-otp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/68770672_662208604259050_3199238885871714304_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=F3juMuVyS4cAX8TrQcy&_nc_ht=scontent-otp1-1.xx&oh=b08535936f41d8905eef1f4167405b83&oe=61C87A4E
verőce21
@Sámannus: Nézd, részben igazat adok neked, mert az utóbbi 10-12 évben voltak fontosabb tennivalók is, mint a közműkorszerűsítések. Ráadásul külföldi tulajdonban is voltak...

Nyilván egyszerűbb volt a pénz oldaláról megfogni a közműdolgot - rezsicsökkentés -, ráadásul populárisabb is...

Képzeld el, ha elkezdenek mindenhol ásni, feltárni, mindenki szidta volna őket, így pedig... :)
Pedig ha ott fejleszteni kezdenek, abban is lenne pénz, ráadásul be is temetik az árkokat... De egyszerűbb volt Fletóéknak is leaszfaltozni, térkövezni mindent...
ómió
@verőce21: Köszi, hogy ebben is egyetértünk!
verőce21
@ómió: Mulatságos volt, mert MZ/X-től is, meg az ötleteitől is fáznak...! :)
kissé felnőttem
lesz szallonnasütés kondér a tereken? forralt bor?
ómió
@Eladott Ország: Akkor - amikor téged összehoztak - a szüleid igen sikeresen koppintották a medúzákat! Gratula nekik! A magadnak feltett költői kérdésedet ezért nem tudod megválaszolni?
Sámannus
@verőce21: Ezek szerint nem ismered a panelprogramot sem. Az nem hálózat kiépítés, hanem a társasházak energetikai korszerűsítése. Kicsit késve kiterjesztették a családi házakra is.A hálózatépítés másik dolog volt. A régi víz és fűtéshálózat korszerűsítése már a szolgáltatókat terhelte. A társasházak saját felújítással mentek, Uniós és állami, és önerős kivitelezésben.
A nagy cumi,a lakosságnak az volt, amikor az LTP-t is beszántották. Nékem szerencsém volt, mert még az idén is éltem ezzel a lehetőséggel és korszerűsítettem egy családi házat, úgy hogy mészáros Lőrinc gázhálózatáról lecsatlakoztam, és kibaxtam a csöveket a házból. Nekem nem kell magyarázni mit jelent ez. Szerintem csak azt, hogyha jól csinálom akkor áramot is csak keveset használok. Ezt jelenti számomra az a kijelentés, hogy "kevesebbet kell fogyasztani", (amire demagógék elélveznek a gyönyörtől), mert így sem csövön , sem vezetéken nem kell a petró. Kimaradt ez a kormány propagandából, mert az orosz oligarcháknak ez volt az érdekük. Tudtam én első perctől, hogy orbánék az oligarchák kezéből csipegetik a morzsákat, és az uniós támogatásokat előfinanszírozva kapták, a saját számláikra. Emlékszem még amikor az ofshorozó haverek Brit Kolumbiában a hurrikán zónában voltak, az ország maga szervezte meg a kimentésüket kurva nagy buzgalommal, mert a lét nem akarták elveszejteni velük együtt.
Nem kell nékem megmagyarázni mi volt a fontosabb orbánéknak, mert csődhelyzet nem volt, csak a zabrálást siettették.
reanimator
@verőce21: Te tényleg beszélgetsz ómióval, Azt a kuva!!!
reanimator
Az ünnepekre számos magyar lakótelepen elzárhatják a fűtést.
Ez az igaz rezsicsökköntés, parasztok!
reanimator
Nem jön el hozzátok a Jézuska, a télepó meg beleszarik a csodávárásodba.

Nincsenek csodák. Sajnálom, hogy ezt tőlem kellett megtudnod, hülyegyerek.
reanimator
Felnőttél. Megöregedtél. Hülye maradtál.
reanimator
A halálról is tudok ennyire egyszerűen írni.
Tök egyszerű meghalni.
Csak meghalsz és kész.
reanimator
Akarsz többet tudni a halálról, geci?
Én mindet tudok a halálról is, geci (1982).

www.youtube.com/watch?v=6KT42hVEARg
reanimator
Ez nem vág a témába?
Így jártál, szakadt geci BMW-s
Te csak addig vagy úr amíg ki nem szálsz.
Amikor kiszállsz, levadászlak és eltiporlak.

Tetszik, hogy német fiatalok olcsó kocsikkal neki mennek a BMW-sekknek ezzel megrongálva a tök drága kocsijukat.
Kiszállsz?
Ne szállj ki BMW-s, mert megrongállom az arcod - a kurva anyád!
CsipkeRózsa
"Holoda Attila: a rezsicsökkentés mese, a kormány eltagadja az összefüggéseket"

"„Hát persze, hogy hatásos lehet a kormányzati rezsikampány. Hiszen a kormány a hátulütőjét sosem árulja el az embereknek, azt, hogy a rezsicsökkentés bizony mindenkinek pénzbe kerül. Csak nem a sárga csekken fizetik meg, hanem különböző adókban és egyéb területeken” – válaszolta a Hírklikk kérdésére Holoda Attila, korábbi energetikai államtitkár. Úgy folytatta: „ingyen ebéd nincsen. Ezt szokta mondani Orbán Viktor, ez az egyik kedvenc mondása. Ám amikor közeledik a választás, akkor rögtön kiderül, dehogyis nincs ingyen ebéd, el tudjuk hitetni az emberekkel, hogy márpedig ez az ebéd ingyen volt. Pedig nem!”"

hirklikk.hu/kozelet/holoda-attila-a-rezsicsokkentes-mese-a-kormany-eltagadja-az-osszefuggeseket/389452

Érdemes végig olvasni a cikket.
CsipkeRózsa
"Holoda Attila: új adók formájában fogjuk megfizetni a rezsicsökkentést"

"Az elmúlt években a világpiaci gáz- és áramárak akár 45-50%-kal is alacsonyabbak voltak a magyar lakosság által fizetett, a rezsicsökkentéssel fixált áraknál, így tehát a nagy állami cégek és az állam jelentős tartalékot képezhetett a most elszálló árak kompenzálására, de erősen kérdéses, hogy ez a korábbi puffer, illetve költségvetési tartalék ott van-e még, így végülis ezt a drámai energiaár emelkedést „újabb adók formájában mi fogjuk megfizetni” – fejtette ki az ATV Start című műsorában Holoda Attila."

www.portfolio.hu/gazdasag/20211026/holoda-attila-uj-adok-formajaban-fogjuk-megfizetni-a-rezsicsokkentest-507116

Ezt is érdemes végig elolvasni.
ómió
@Eladott Ország: Egyedül voltál a kontrolon? Egyik efftársad se kísért el? Na, ne má'! De - látom - az állapotod mit sem javult!
Aki Én
@verőce21: @ómió: Bájos, ahogy ti ketten a semmit meg nem értésből fakadóan nyaljátok egymást.
Teljesen rendben van, hogy ti ketten egymásra találtatok. Sok a hasonlóság köztetek.
Aki Én
@ómió: @verőce21: Picit segítek felebarátaim.

,,Sok magyar város távhőszolgáltatója november közepén tudta meg, hogy jóval többet kellene fizetniük a gázért, mint amennyiért leszerződtek rá még tavasszal"

,,több mint egy tucat város problémája ez, a négy legnagyobb köztük Budapest, Szeged, Győr és Székesfehérvár."

Melyik része lenne hazugság???
ómió
@Aki Én: Mi történt, bolsiék csótánya!? Csak nem Márki efftársatok "rezsicsökkentésének" veszélye - a "ne fűts(!) - borzolja az efftársi kedélyedet? Ahelyett, hogy tapsikolnál neki? Talán rosszul vagy, netán csak állandó társad, az idiotizmusod "zavar be"?
ómió
@Eladott Ország: Lerí rólad, hogy te a hiányzó részt bolsi idiotizmussal már rég pótoltad! És ehhez még szavaznod se kellett!
Aki Én
@ómió: Volt már olyan, hogy valamit megértesz, te elmebeteg bolsi csicska csótány?
ómió
@Aki Én: Bolsiék elmebeteg, hatalom- és népzsebi-éhes proletárja! Megint rád tört az elmebeteg tetves bolsiságod másrahazudási szindrómájának egyik rohama? És emiatt már Márki efftársad tervezett "rezsicsökkentésének" se bírsz örülni?
Aki Én
@ómió: Volt már olyan, hogy valamit megértesz, te elmebeteg bolsi csicska csótány? Milyen egysíkú balfasz vagy, te bolsi csicskagyász...
ómió
@Aki Én: Szóval, még mindig az elmebeteg tetves bolsiságod másrahazudási rohama gyötör téged, efftársak fajkreténje! De legalább szedáltatnád már magadat!
Aki Én
@ómió: Milyen egysíkú balfasz vagy, te bolsi csicskagyász...
ómió
@Aki Én: Eszerint te a tükörben látod az egysíkú balfaszbolsi csicskagyászt, bolsiék fajkreténje, hogy folyton ezt mormolgatod!? Az más! Akkor, viszont, szólj az ápolóidnak: toljanak téged el a tükör elől!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.