A Külgazdasági és Külügyminisztérium felügyelete alatt működő Eximbank a művésznő lelkes támogatója.

Megérheti Szijjártóval fotózkodni – 32 milliót kapott Rúzsa Magdi cégeFotó: Rúzsa Magdolna/Facebook

A hirklikk.hu szúrta ki, hogy az Eximbank frissítette a szerződési listáját. Ebből derül ki, hogy 32 millió forinttal támogatta a Plagiguel Művészeti Szolgáltatás Kft.-t, ami Rúzsa Magdi énekesnő cége. Nem ez az első támogatás, amit a külügy bankjától kap: tavaly 42 milliós támogatásban részesült és szponzorálták Rúzsa Magdi még a Covid előtti dupla aréna-koncertjét is. Egyébként maga Szijjártó is az énekesnő nagy rajongója lehet: Rúzsa Magdi egyszer egy közös fotót is feltöltött a Facebook-oldalára, de a rajongók elégedetlenkedésére hamar letörölte.

Szintén támogatták a Paloznaki Jazzpiknik szervezőjét, a Tonspec Kft.-t, amely 21 millió forintot kapott, vélhetően erre a rendezvényre. A közzétett adatokból sajnos csak annyi derül ki, hogy júliusban szerződtek a támogatásról.

A listából kiderül az is, hogy ezúttal 150 millió forintot fordít a pénzintézet kommunikációra, ami a kormány kedvenc reklámcégénél, a Balásy Gyula tulajdonolta New Land Médiánál landolt. 

De a bank ezek mellett támogatja Szijjártó Péter kedvenc templomát és Mészáros alcsúti golfklubját is.

Forrás: hirklikk.hu
Fotó: Rúzsa Magdolna/Facebook

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Kár érte,,,,,, Nem kellett volna lealacsonyodnia ehhez a paripa- arcú ,győri Hulladékhoz...Nem hiszem,,hogy szüksége lett volna rá...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Aki Én: Egyetlen érvet sem mondtam semmiféle pénzszórásra. Valamit félreértettél.
ómió
Az "efftársi mannát" már a 90-es évek "privatizációi" során kiosztották! Több, mint 10000 milliárd Ft értékben!
telegdilaci
@Clavigo: Nagyon haragszom ezekre a határon túliakra,akik évek óta ide jönnek karriert építeni,miért nem a szülőföldjükön próbálnak,boldogulni,mi meg futtatjuk őket,kitömjük őket milliókkal! ezek nem Magyarok,Magyar származásúak,de mindenki olyan nemzetiségű amilyen Országban született!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.