A be nem oltott emberek körülbelül hatszor nagyobb valószínűséggel lesznek pozitívak, mint az oltott emberek, kilencszer nagyobb valószínűséggel kerülnek kórházba, és 14-szer nagyobb valószínűséggel halnak meg a COVID-hez kapcsolódó szövődményekben – mondta CDC igazgatója, Dr. Rochelle Walensky. “Az oltatlanok körében a fertőzések továbbra is a világjárvány, a kórházi kezelések és a halálesetek hátterében állnak – […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@Pálinkás Pál: Az oltottak 50% - al kisebb eséllyel kapja el a vírust, a mutáció pedig azokban alakul ki, akikben tovább képes életben maradni, azok pedig az oltatlanok. A vírusnak van egy reprodukciós rátája, ami jelenleg 1,7 körüli, ennek legalább 1 - re kellene lemenni, ami úgy lenne elérhető, ha az emberiség legalább70-80% - a be lenne oltva. Ebben az esetben maga a járvány is megszűnne, a jelenlegi átoltottság tükrében viszont max. megszelídülhet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
Bárkiben bízunk ugye konteósok, csak a szakemberekben nem?

"Korompai Edömér munkanélküli géplakatos, műkedvelő DJ és hobbivirológus, űrkutatástagadó nem oltatja be magát, mert szerinte az élő vírus veszélytelen, de elölt formában 20 év múlva mellékhatásokat okozhat. Edömér szerint a vírus átfér a maszkon, de az oxigén nem, ezért fullad benne.

Karvalypusztai Rozália, aki jógaoktató, szabadidejében akupunktőr, nem oltatja be magát, mert ő nem hisz a hivatalos adatokban, csak abban, hogy 7 főcsakra irányítja az ember egészségét, és attól leszünk betegek, ha az auránk tele van negatív energiával.

Pelikán Sándor, egészségguru, biobolt hálózat tulajdonos nem oltatja be magát, mert szerinte az egész gyógyszeripar csak a pénzről szól. Üzleteiben 17 500 Ft/kg a GMO-mentes himalájasó és 6 000 Ft / 50 db áron nagydózisú C-vitamin tabletta is kapható.

Özvegy Kulipintyó Józsefné Marika könyvelő szintén nem oltatja be magát, mert szerinte nincs is járvány, a média csak hazudik. Olvasta a fájatudáspontcom oldalon, ami csak igazat ír.

Mor Zsoltné Kukor Ica álneves Facebook troll, ufókutató nem oltatja be magát, mert szerinte elkapkodták a vakcinák tesztelését. Helyette egy olyan, állati féregirtóval akarja kezelni magát, ha beteg lesz, amit emberre és ilyen indikációra egyáltalán nem teszteltek.

A Targaryen Dragon hobbipolitológus Facebook oldal mögötti ismeretlen személy nem oltatja be magát, mert szerinte a járványadatokat Orbán Viktor (ha nem ő, akkor Gyurcsány Ferenc) hamisítja. A külföldieket is. Az elhunytakat pedig csak lefizették, hogy haljanak meg.

Nagy-Zoárd Imola, újlipótvárosi műkörömépítő sem oltatja be magát, mert fél, hogy a benne levő chipekkel nyomon követi minden tevékenységét a CIA. Véleményét okostelefonjáról írta Facebookra, Instára, Twitterre, Pinterestre és Snapchatre.”
Rizikó
@division: Én hiszek a szakembereknek és fontosnak tartom az oltást. Az, hogy feloldanék minden korlátozást, épp a tájékozódásaim miatt teszem.
division
@Rizikó: Az első mondatod üdvözlendő, a második nem megvalósítható ártatlan áldozatok nélkül. Nagyon nem mindegy, milyen dózisban fertőződik meg valaki, lásd nejem, aki már másodjára kapta el, úgy hogy 3 Pfizerrel van oltva. Így megint túl lesz rajta itthon, de egy komolyabb dózisba lehet belehalna, mivel mindenki úgy fertőzne ahogy akarna, és az oltatlanok ha összegyűlnek maszk nélkül egy zárt térben, ott kő kövön nem maradna.
Rizikó
@division: A hivatalos tájékoztatások alapján ezzel vitatkoznék. Persze a mienk csak vélemény és minden úgy lesz, ahogy ezt elrendelik. Nejednek jó egészséget Veled együtt!
Magam szeretnék már ezen a cirkuszon túllenni!
division
@Rizikó: Én meg elfogadom a két tudós rokonom véleményét. A hivatalos tájékoztatásokat sok esetben politikai érdekek mozgatják. Nejem nevében is köszönöm a jókívánságaidat. Hidd el, mindenki azt szeretné, hogy vége legyen, minél kevesebb áldozattal.
Rizikó
@division: Ma megnéztem a hozzászólásokat és a Tied az egyetlen, amelyikre érdemes válaszolni. A többi selejtes mellébeszélés.
Tájékozódni nekem csak a közlemények maradtak, mert nincs tudós rokonom, sőt rokonom sem nagyon. Amit mondok, azt az olvasottak alapján, a magam logikája szerint teszem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.