Borkai szexbotránya újratöltve címmel számoltunk be arról a számáról, amelyben keményen nekiment a NER-nek a Wellhello. Most sem rejtette véka alá a véleményét.

Fluor nekiment Orbánnak: "Juhé, mi vagyunk a telef.sott fal, a sz.r a palacsintában"
Kép: YouTube

Interjút adott a Szabad Európának Fluor, aki arra a kérdésre, hogy mit csináltak jól Orbán Viktorék 2010 óta elég érdekes választ adott:

Nekem ezt egy kicsit nehéz megítélni, de biztos, hogy egy csomó mindent jól csináltak. Például nagyon szépen kettéosztották az országot és rengeteg karácsonyi vacsorát elrontottak. Ha valamit nagyon jól csináltak az abszolút az, hogyan legyenek hatással az emberekre, hogyan bontsanak le mindent módszeresen, szépen, fokozatosan, folyamatosan. Az orwelli kézikönyv ki lett olvasva. Két éve olvastam újra Orwelltől a 84-et és ledöbbentem, hogy: várjál már, itt egy az egyben passzol minden.

- jelentette ki a zenész. 

Szerinte az a Fidesz titka, hogy van egy karizmatikus vezetője, aki után lehet menni.

Szerintem egy nép, amelyik egészen sokáig infantilizálva volt, és nem nagyon adatott meg a lehetősége, hogy felnőjön és döntsön a saját életéről, egy kicsit hozzászokott az apaszerephez. Hozzászokott ahhoz, hogy van egy apu, aki majd elintézi, aki majd megoldja helyette, még ha néha szigorú is, vagy nem éppen igazságos, de majd ő eldönti helyette, mi, hogyan lesz; irányt mutat és nem kell gondolkodni

– mondta.

Az ellenzéknek elhiszi, hogy ha hatalomra kerül, talán újra nyugat felé megyünk.

Mert most, amit hallok, elég lesújtó volt és fájdalmas. Például azt, hogy ha kell, akkor európaivá, liberálissá és érzékennyé vernek minket? Ez hangzott el. Ezek mióta szitokszavak? Európaivá vernek? Ez nekem már egy olyan mélység, egy olyan durva mondat, ami az ’50-es éveket idézi. Hanyatló nyugat, rothadó Bécs, fertő…

– mondta Fluor, aki nem érti, „hogy ha ennyire gáz a kormánynak a nyugat”, akkor miért nem Kazahsztánba vagy Oroszországba mennek nyaralni.

Fluor emlékeztetett Orbán egyik beszédére is:

A másik mondat, ami nekem iszonyatosan mélyre ment és lesújtó volt Orbántól, hogy azt mondta: mi vagyunk a küllőbe rakott bot és mi vagyunk a tüske a köröm alatt. Tényleg erre vagyunk büszkék az Európai Unió tagállamai közül, hogy másokkal kicseszünk? Juhé, mi vagyunk a telefosott fal a benzinkúti vécében, mi vagyunk a szar a palacsintában.

- jelentette ki.

Forrás: 444
Címlapkép: Youtube

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
@jesz: nem az a baj, hogy megmondó emberré avanzsált, hanem az, hogy igaza van!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Hát, azért van igazság is a mondatok között! Azon lehet vitázni, hogy O.V. mond időnként meggondolatlan szöveget, vagy Fluor Tomi sarkítja őket erősebben.
nejlontacskó
@jesz: nem az a baj, hogy megmondó emberré avanzsált, hanem az, hogy igaza van!
Istenakinincsen
Akárki is ez,jól mondja...lehet hogy sarkitva,de másképp nem érti meg senki.
Semmi sem fekete vagy fehér,de ez a választási lehetőség.
justhpeter
Orbánnak már régen lefőtt a kávé, de ő ezt nem hajlandó észrevenni.
ómió
Megint rohamot kapott efftársék elmebetege?
Sámannus
Vitykának egy ajánlat. Az új börtönökben csinyátasson titkos rekeszeket ahová a reszelőket rejti a szökéséhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.