Vidnyánszky Attila már korábban bejelentette, hogy lesz támogatás, de az összeg csak most derült ki. Két év alatt több mint 6,8 milliárd (egészen pontosan 6 802 794 200) forintnyi támogatást fog kapni a Színházi Olimpia, amit 2023-ban Magyarországon rendeznek meg – derül ki a Magyar Közlönyből.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rizikó
Mi is van azzal, hogy a kormány nem támogatja a kultúrát? Ismét egy újabb ellenzéki kommunikációs panel omlott össze!
RonaGyuri
@Rizikó: igazad van nem csak ellopjátok a pénzt, de még azzal is büszkélkedtek, hogy támogatjátok a kultúrát! =))
Rizikó
@RonaGyuri: Valami bizonyítékot áss már elő, mert csak a felforgatók pénzén készakarva gyártott erőszakos propagandát adod elő.
Erre annyit reagálhatok, hogy az ellenzék pedig agresszív gyilkos felforgatók. Ja és én ezt hallottam, de nem tudom semmivel alátámasztani. Ha komolytalankodsz, nincs mit megbeszélnünk.
Ludmilla
@Rizikó: mert mindenki tudja,hogy a cél a lopás... még csak nem is feltétélezi az ember a kormányfő tisztességét
Rizikó
@Ludmilla: Mi ez a többes szám, hogy mindenki tudja? Amit tudunk biztosan az a következő: a tarka, sok nevű ellenzék, amit külfôldi támogatásokkal és civilnek nevezett szervezetek segítségével tartanak életben, összeesküvés elméleteket gyárt. Hergeli, uszítja a hívőit és demagóg módon bizonyítatlan állításokat tesz. Az általuk megszállt média felületeken egyre erőszakosabb hangnemben, a társadalmat megosztva álhíreket terjesztenek a a kormány ellen hergelnek.
Két dologban nem jeleskednek. A bizonyítékok felmutatásában és a logika követésében. Németországban, ha valaki ilyesmit engedne meg magának, még a rokonait is begyűjtenék!
csipetke
Hát igen.Ebben a helyzetben ez most a legfontosabb. Hihetetlen,hogy a kormány kétkézzel szórja a pénzt,a fontos dolgokat meg pont lesz@rja. Pl a kórházak adósságát,mert a beszálítóik egyszercsak nem szállítanak tovább,vagy az egészségügyi dolgozók béremelése,ami fontos lenne,mert ha ismét feloldják a korlátozást,újra sokan el fognak menni az ágazatból,és akkor az embereknek annyi,ha kórházba kerülnek.Már most is óriási kockázat kórházba kerülni,mert nem lesz aki ellásson tisztességesen,a kilométeres várólistákról meg ne is beszéljünk. Egy katasztrófa,amit ez a "kormány"művel kormányzás címén

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.