Hetek óta élet-halál között lebeg Kóbor János, az Omega frontembere.

Szívszorító üzenetet tett közzé az Omega egy Kóbor János-dallal
Fotó: Facebook/Omega

Az énekes koronavírus-fertőzés miatt került kórházba, és bár kevés információ szivárog ki onnan, azt azért tudni lehet, hogy sajnos nagy a baj.

Zenekara Facebook-oldalán vasárnap ez az üzenet jelent meg:

Soha nem volt aktuálisabb ez a dal, amikor félelem lebeg körülöttünk több szempontból. Hallgassátok szeretettel, advent második vasárnapján: Sohase félj!

Forrás: Facebook/Omega

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
@fideszes gyökér: Ez azért igen aljas hozzászólás volt, de örülhetsz, meghalt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Remélem túl éli! Sok legenda távozott az elmúlt 1=2 évben. :(
Lendkerék
A kezdeti lemezeik közül mind megvan, őrülten szerettem. Élő koncertjükön kétszer vettem részt, valamikor '71-72-ben Meissenben aztán a nagy Népstadion-fellépésen valamikor a nyolcvanasban. De Presserék kiválása után semmi újat nem tudtak hozni, csak a a múltjukból éltek. Kár volt értük. De nem hittem volna, hogy ennyi ideig (gyakorlatilag évtizedekig) kibírják az ős-Omega és annak zenei alapjaiból szerkesztett (és sablonossá vált) műveiből.
Rizikó
Magam nagyon drukkolok neki! Remélem, átvészeli ezt a nehéz helyzetet.
namihami
Kezdetnek:. Az Omegát, az ""űrkorszakos"" dolgaiig nagyon szerettem, meg is van. Attól a stílustól már nem feltétel nélkül.
És most a lényeg:. Nem vitatom, hogy minden ember dönthet a sorsáról, de: Ez egy 78 éves ember, aki követte a meggyőződését. Annak ellenére, hogy komoly vírológusok figyelmeztettek a vírus veszélyeiről. Pláne egy 78 éves öregúr esetén. Két oltás utáni halálesetről is szóltak hírek és ő egyet se kapott. Mialatt fellépett, közlekedett, társadalmi életet élt. Ezer lehetőséget adott a vírusnak. Miben reménykedett vajon?
Tehát, a betegségét kizárólag a saját hibájának köszönheti. Én azokat jobban féltem, akik (már vírushordozóként) nap mint nap felvették vele a kapcsolatot.
division
@fideszes gyökér: Ez azért igen aljas hozzászólás volt, de örülhetsz, meghalt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.