Válásáról és új kapcsolatáról mesélt a tévés.

Mint ismert, idén nyáron derült ki, hogy a TV2 Tények műsorvezetője, Marsi Anikó és férje, Palik László tévés szakkommentátor véget ér a közel két évtizedes házasság, bejelentették ugyanis a válásukat.

Marsi Anikó: "egy házasság nem egyik pillanatról a másikra megy tönkre"

Fotó: YouTube/TV2

Marsi Anikó a Borsnak mesélt erről.

A házasságom 16 évig tartott, és már előtte 2 évig egy párt alkottunk Lacival. Ezért mondok 18 együtt töltött esztendőt, ha róla beszélek. Az nagyon hosszú idő, a jóból is megárt a sok...

- mondta el a lapnak a tévés, és hozzátette:

Miután ráeszméltem, hogy mi már nem tudunk és soha nem is fogunk egymással normálisan együtt élni, nem tudom, nem emlékszem, hogy mennyi időbe telt, hogy nyitott legyen a szívem egy új kapcsolatra.

Marsi Anikó a Borsnak azt is elmondta, hogy a házassága nem egyik pillanatról a másikra ment tönkre, ez hosszabb folyamat volt – mint ahogy az is, hogy új embert engedett be a szívébe.

Én csak azt tudom, hogy egy házasság, pláne, ahol születik két – nem mellesleg okos, értelmes, érzelmes, zseniális – gyerek is, nem egyik pillanatról a másikra megy tönkre. Szóval nem úgy nézett ki a dolog, hogy márciusban még minden rendben volt a házasságomban, áprilisban meg már kinyílt a szívem egy új kapcsolatra… Ezek hosszú, fájdalmas, olykor érzelgős folyamatok hullámvölgyekkel és hullámhegyekkel.

A tévés arra a kérdésre, hogy mit szeret a legjobban új párjában, a következőt válaszolta:

Mindent. A másiknak a lényét, úgy, ahogy van. Én speciel imádom, ahogy Gábor a gyerekeimhez szól. Nagyon tetszik a köztük levő viszony.

Marsi Anikó azt is elárulta, a válás során nagy támasza volt régi baráti köre még az általános iskolai és gimnáziumi időkból.

Forrás: borsonline.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
baszki a 18 év sok? 53 éve mossuk egymás hátát a nejemmel, és prímán vagyunk, köszjük. Ráadásul is van ez a világjárvány televeszéllyel...fogorvoshoz kellene mennem, de nem teszem, mert mi van, ha megfertőz, én meg a nejem?

Az új apuka mégsem az igazi, mondhat gárki bármit..
Főleg, ha a már nagyobbacska gyerek valami vita hevében a mostoha fejéhez vágja, hogy..."te nem is vagy az apám"...ne ez is benne van a nagy egyetértésben?
Nyírfa
Marsi annak idején úgy vetődött rá Palikra mint egy ragadozó, és vitte a zsákmányát. Fiatalon sem volt egy nagy ász, most aztán végképp nem az. Mindenesetre Palik totálisan tönkre ment mellette. Furcsa életet éltek, bujkáltak, valami nagyon nem stimmelt velük.
Nyírfa
@jesz: Ez tetszik: " 53 éve mossuk egymás hátát. " Minden benne van. Az igazi párkapcsolat melegsége, a törődés, az aggodalom, hogy meg ne fertőzd...Szép. :)
Csizmás Kond
Abban a pillanatban amikor valaki összeházasodik meg kell szűnjön az egyéni karrierhajsza, a önmagaértékelés, és csak a közös egymásért- és főleg a másikért a családért való felfogás és megélés számít...különben az egész csak időleges.
A felelőtlen hozzáállást még tetézi az amikor gyerekvállalás után gondolja meg magát valaki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.